kamerplantenoverzicht

Alle planten op een rij in ons kamerplantenoverzicht

Bloeiende, groene, onderhoudsvriendelijke of wat lastigere kamerplanten, we delen ons huis graag met groen. Bij MAX Vandaag leest u alles over de verzorging van de meest populaire en wat minder bekende planten.

Op zoek naar iets groots?

Kamerplanten zijn uitstekend geschikt om een lege plek op te vullen. MAX Vandaag helpt u daarbij op weg met een groeiend overzicht van de meest uiteenlopende kamerplanten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Areca palm (Dypsis lutescens), één van de bekendste palmensoorten voor de huiskamer. Of bent u fan van het mooi gevormde blad van de Gatenplant (Monstera deliciosa)? Of toch het frisgroene blad van de Kamerlinde (Sparmannia africana)?

Kleinere planten

Minder plek voorhanden, dan is de Pannenkoekplant (Pilea pereromioides) misschien wel wat voor u of een mooie Aglaonema. Naast het complete overzicht vindt u alle groene kamerplanten gemakkelijk bij elkaar.

Bloeiende kamerplanten

Liever wat meer fleur in huis, dan kunt u kiezen uit prachtige bloeiende kamerplanten. De Chinese Roos (Hibiscus rosa-sinensis), Flamingoplant (Anthurium) en Lepelplant (Spathiphyllum) zijn uitbundige bloeiers, maar we hebben ook wat apartere exemplaren in de aanbieding, zoals de Frangipani (Plumeria rubra) en de Woestijnroos (Adenium obesum). U vindt ze allemaal bij elkaar in het overzicht van de bloeiende kamerplanten.

Wekelijkse aanvulling

Staat uw favoriete plant er nu nog niet bij, niet getreurd. We vullen het kamerplantenoverzicht wekelijks aan, dus wie weet staat hij er binnenkort wel bij. En u kunt hieronder natuurlijk een reactie achterlaten als u iets mist.

Geef een reactie

Reacties (2)

    ineke18 says:

    Fijn om deze goede tips te lezen. Dank.

      MAX Vandaag says:

      Graag gedaan en fijn dat u er wat aan heeft!