MAX Vandaag is dé website van Omroep MAX. Op de website leest u achtergrondartikelen, tips en alles over de MAX-programma’s. Naast artikelen, die voor een groot deel gericht zijn op de 50-plusser, is er nog veel meer te zien en doen. 

Puzzelen

Houdt u van puzzelen? Ook dan bent u op MAX Vandaag aan het juiste adres. Woordzoeker,  sudoku, kruiswoord of een cryptogram, dagelijks staan er op onze puzzelpagina nieuwe puzzels klaar.

Recepten

Roert u graag in de pannen en bent u op zoek naar inspiratie? Dan bent u hier ook aan het goede adres. Op onze receptenpagina staat voor ieder wat wils. Hier staan onder andere de recepten van Kook mee met MAX en van de eigen kookrubriek Dit kookt MAX Vandaag.

Tips voor planten- en tuinliefhebbers

Wie van bloemen en planten houdt kan op MAX Vandaag zijn hart ophalen. We hebben een uitgebreid kamerplantenoverzicht met daarin tips over de verzorging van de planten, voor iedereen of u nu wel of geen groene vingers heeft. Wie graag in de tuin of het balkon aan de slag gaat, kan op de site terecht op de tuin & balkon-pagina vol tips. En hovenier Krijn Spaan deelt zijn ervaringen en tips het jaarrond in een handig overzicht.

Redactie MAX Vandaag

Onze redactie bestaat uit 4 redacteuren die dagelijks voor u op zoek gaan naar relevant nieuws en onderwerpen die aansluiten bij onze doelgroep. Naar de onderwerpen wordt degelijk onderzoek gedaan en verschillende bronnen worden geraadpleegd. Onze content wordt niet gegenereerd door AI (Artificial Intelligence), het is allemaal mensenwerk. Mocht een u een tip hebben voor een onderwerp laat het ons weten. Vindt u iets over de artikelen, dan kunt u daaronder uw mening met ons delen. Hiervoor moet u eerst inloggen.

Columnisten

Naast de artikelen van onze redacteuren, delen een aantal columnisten elke maand hun gedachten en ideeën op de site Onze columnisten zijn: Ted van Essen, Rogier de Haan, Jan Slagter, Jeanine Janssen, Emina Zorlak, Paul Rem, Patrick Wessels, Josine Droogendijk en Cisca Dresselhuys.

Video-series

Naast achtergrondartikelen staan er op de site verschillende video-series. Zo praat dokter Ted u bij over verschillende medische aandoeningen in Dokter Teds Spreekuur en neemt Paul Rem u mee langs de mooiste gebouwen van Nederland in Nederlandse bouwkunst door de ogen van Paul Rem. Deze videoseries en fragmenten uit MAX-programma’s vindt u hier.

MAX-programma’s

En natuurlijk vindt op de site het laatste nieuws over de MAX-programma’s. Een compleet overzicht van de programma’s vindt u hier. En bent u ook al fan van de podcast? MAX wel. Een compleet overzicht, en uitleg over hoe een podcast werkt, vindt u hier.

Met veel plezier maken wij de content voor MAX Vandaag. Heeft u een tip, vraag of opmerking over de site? Dan horen we dat graag! Kijk hier hoe u met ons in contact komt.