Victor en Lilly

We zijn er Bijna! 2023: Victor over zijn Lily “zij kent me van binnen en buiten”

De eilanden Corsica en Sardinië staan op het programma in een nieuwe serie We zijn er Bijna!Dit seizoen wordt de groep geleid door reisleider Giesela en Gerard en bestaat de groep uit 18 echtparen, 2 buurvrouwen en één alleenreizende man: Koos. Wie ook meereizen zijn Victor en Lily. 

Victor en Lily

We zien Victor elke aflevering bewijzen dat hij een fanatieke fietser is, maar dat is niet zonder risico’s geweest. Hij heeft meerdere keren een ongeluk gehad en is daarbij ook ernstig gewond geraakt. Maar Lily weigert te leven met angst als hij weer op de fiets stapt. Andersom kan Victor de gedachte te moeten leven zonder Lily ook niet verdragen. “Zij is de enige persoon die een beetje snapt hoe ik in elkaar zit.”

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Er is nog meer te zien

Niet alleen Victor en Lily reizen mee. In een eerdere video stellen Giesela en Gerard en assistent reisleider Koos zich aan u voor en geeft een rondleiding in zijn camper. De buurvrouwen Brenda en Renée vertellen waarom zij met elkaar op vakantie zijn en Nel, Hans, Marijke en Kees reizen met honden Sita en Nola. Kijkers mochten vragen indienen en  Giesela en Gerard geven antwoord.

Volg de route en lees en bekijk meer reisverhalen van We zijn er Bijna! 2023 hier. Daar zijn tevens eerdere routes en reisverhalen te bekijken.

We zijn er Bijna! door Corsica en Sardinië is te zien vanaf 15 augustus 2023 om 21.20 uur op NPO 1. 

(Foto: © MAX)

Geef een reactie