Duur 02:59
Gepubliceerd op 30 augustus 2023

We zijn er Bijna! 2023: Giesela en Gerard beantwoorden kijkersvragen

De eilanden Corsica en Sardinië staan op het programma in een nieuwe serie We zijn er Bijna! Dit seizoen wordt de groep geleid door reisleider Giesela en Gerard en  bestaat de groep uit 18 echtparen, 2 buurvrouwen en één alleenreizende man: Koos. Wat moet er allemaal geregeld worden tijdens zo’n reis en gaat er ook wel eens iets mis? Giesela en Gerard beantwoorden kijkersvragen. 

Er gaat weleens iets mis

Reisleiders van de reis van We zijn er Bijna! 2023 zijn Giesela en Gerard. Ze zijn in 2018 reisleiders geworden en doen dit al heel wat jaren met enorm veel plezier. De nieuwe reeks is al een tijdje aan de gang en kijkers mochten vragen stellen aan Giesela en Gerard. Vragen als, hoe bereid je zo’n reis voor en gaat er wel eens iets mis? In de video geven ze antwoord op deze vragen:

Giesela en Gerard beantwoorden kijkersvragen:

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Er is nog meer te zien

In een eerdere video stellen Giesela en Gerard en assistent reisleider Koos zich aan u voor. De buurvrouwen Brenda en Renée vertellen waarom zij met elkaar op vakantie zijn en Nel, Hans, Marijke en Kees reizen met honden Sita en Nola.

Volg de route en lees en bekijk meer reisverhalen van We zijn er Bijna! 2023 hier. Daar zijn tevens eerdere routes en reisverhalen te bekijken.

We zijn er Bijna! door Corsica en Sardinië is te zien vanaf 15 augustus 2023 om 21.20 uur op NPO 1. 

(Foto: © MAX)

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer