Duur 03:05
Gepubliceerd op 15 september 2023

We zijn er Bijna! 2023: campertips van Koos

De eilanden Corsica en Sardinië staan op het programma in een nieuwe serie We zijn er Bijna!Dit seizoen wordt de groep geleid door reisleider Giesela en Gerard en bestaat de groep uit 18 echtparen, 2 buurvrouwen en één alleenreizende man: Koos. Koos gaf al eerder een rondleiding door zijn camper, maar heeft nu ook nog een aantal handige campertips. 

Goede voorbereiding

Als u op reis gaat met de camper is het verstandig om u goed voor te bereiden. Koos is op de reis naar Corsica en Sardinië van We zijn er Bijna! assistent reisleider en helpt bij kleine reparaties. Zijn camper is dus goed uitgerust.

Campertips

Wat koos betreft is een goede voorbereiding het halve werk. En om goed voorbereid op reis te gaan heeft hij een aantal tips. Om te beginnen een goede navigatie. Koos gebruikt er zelfs 2, die van de camper zelf en Google Maps. Vergeet daarnaast niet te checken of u alle noodnummers bij u heeft van bijvoorbeeld de pechhulp en uw reisverzekering. Koos heeft de nodige spullen bij zich om zelf te kunnen repareren, hij is immers handig genoeg om dit te kunnen doen.

Maar wat hem betreft is de ultieme campertip: tie wraps en ducktape. Dat is altijd goed om bij u te hebben. Daar zijn veel problemen mee op te lossen. Bekijk wat Koos allemaal nog meer bij zich heeft en zijn tips in de video.

Campertips van Koos:

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Er is nog meer te zien

In een video stellen Giesela en Gerard en assistent reisleider Koos zich aan u voor en geeft een rondleiding in zijn camper. De buurvrouwen Brenda en Renée vertellen waarom zij met elkaar op vakantie zijn en Nel, Hans, Marijke en Kees reizen met honden Sita en Nola. Kijkers mochten vragen indienen en  Giesela en Gerard geven antwoord. Deelnemer Victor vertelt in ontroerende video hoe belangrijk zijn vrouw Lily voor hem is.

Volg de route en lees en bekijk meer reisverhalen van We zijn er Bijna! 2023 hier. Daar zijn tevens eerdere routes en reisverhalen te bekijken.

We zijn er Bijna! door Corsica en Sardinië is te zien vanaf 15 augustus 2023 om 21.20 uur op NPO 1. 

(Foto: © MAX)

Geef een reactie

Reactie

    petersepia says:

    Ik heb al vele jaren gemak van een korte elektra kabel van ong 6 meter van de stroom kabel naar de camper omdat je dikwijls dicht bij de paal staat
    Op die manier hoef ik mijn lange kabel s morgens niet uit het natte gras of modder op te rollen

Bekijk ook

Meer