Duur 03:49
Gepubliceerd op 25 september 2023

We zijn er Bijna! 2023: Giesela en Gerard vertellen over Corsica en Sardinië

De eilanden Corsica en Sardinië staan op het programma in een nieuwe serie We zijn er Bijna! Dit seizoen wordt de groep geleid door reisleiders Giesela en Gerard en bestaat de groep uit 18 echtparen, 2 buurvrouwen en één alleenreizende man: Koos. Gerard en Giesela geven nog tips over de reis naar Corsica en Sardinië. 

Einde van de reis

Aan alles komt een einde, zo ook aan de bijzondere reis door Corsica en Sardinië. Na een trektocht van 32 dagen komt de groep aan op de laatste bestemming op Sardinië, in het noorden van het eiland. Het was een mooie reis, soms wat nat. De groep heeft elkaar in de afgelopen weken goed leren kennen en met veel plezier met elkaar meegereisd. De reis is goed verlopen, mede dankzij de reisleiders Giesela en Gerard die alles in goed banen hebben geleid.

Corsica en Sardinië

Voor het zover is hebben zijn nog een aantal tips over de reis van Corsica en Sardinië. U heeft tijdens de reis al een hoop kunnen zien en horen, maar wat vonden zij het leukst aan de reis? En waarin verschillen de eilanden?

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

 

Er is nog meer te zien

In een eerdere video stellen Giesela en Gerard en assistent reisleider Koos zich aan u voor. De buurvrouwen Brenda en Renée vertellen waarom zij met elkaar op vakantie zijn en Nel, Hans, Marijke en Kees reizen naar Corsica en Sardinië met honden Sita en Nola. Kijkers mochten vragen indienen en  Giesela en Gerard geven antwoord.

Volg de route en lees en bekijk meer reisverhalen van We zijn er Bijna! 2023 hier. Daar zijn tevens eerdere routes en reisverhalen te bekijken.

We zijn er Bijna! door Corsica en Sardinië is te zien vanaf 15 augustus 2023 om 21.20 uur op NPO 1. 

(Foto: © MAX)

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer