Duur 03:34
Gepubliceerd op 21 augustus 2023

We zijn er Bijna! 2023: maak kennis met assistent reisleider Koos

De eilanden Corsica en Sardinië staan op het programma in een nieuwe serie We zijn er Bijna! Dit seizoen wordt de groep geleid door reisleider Giesela en Gerard en  bestaat de groep uit 18 echtparen, 2 buurvrouwen en één alleenreizende man: Koos. Hij gaat mee als assistent reisleider. Hij stelt zich graag aan u voor. 

Al 17 jaar technische helper

“Ik ben van de afdeling improvisatie, dus ik sta klaar voor alles wat niet gepland is en waar mensen hulp bij nodig hebben.” Koos biedt op deze manier al 17 jaar met name technische hulp bij ongelukken tijdens georganiseerde kampeerreizen. Zijn vrouw Anne-Mieke blijft thuis: “Zij weet hoe leuk ik dit vind en ze gunt me dit jaarlijkse uitje”, aldus Koos. Aan zijn voorbereidingen zal het niet liggen: zijn fourwheeldrive camper ligt vol met gereedschap, moeren, boutjes, kabels en brandblussers.

Assistent reisleider Koos stelt zich voor:

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Er is nog meer te zien

Naast Koos, stellen ook reisleiders Giesela en Gerard zich graag aan u voor. De buurvrouwen Brenda en Renée vertellen waarom zij met elkaar op vakantie zijn en Nel, Hans, Marijke en Kees reizen met honden Sita en Nola.

Volg de route en lees en bekijk meer reisverhalen van We zijn er Bijna! 2023 hier. Daar zijn tevens eerdere routes en reisverhalen te bekijken.

 We zijn er Bijna! door Corsica en Sardinië is te zien vanaf 15 augustus 2023 om 21.20 uur op NPO 1. 

(Foto: © MAX)

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer