We zijn er Bijna! 2023: de camper van Koos

De eilanden Corsica en Sardinië staan op het programma in een nieuwe serie We zijn er Bijna! Dit seizoen wordt de groep geleid door reisleider Giesela en Gerard en  bestaat de groep uit 18 echtparen, 2 buurvrouwen en één alleenreizende man: Koos. Koos is assistent reisleider van het gezelschap. En wij mogen een kijkje nemen in de camper van Koos. 

De camper van Koos

Koos reist alleen in zijn camper. Al 17 jaar neemt hij een week of 6 vrij om met een georganiseerde kampeerreis mee te gaan als assistent reisleider! Maar hoe ziet zijn camper er van binnen uit? Koos geeft een rondleiding door zijn camper! Koos biedt met name technische hulp bij ongelukken tijdens georganiseerde kampeerreizen. Zijn vrouw Anne-Mieke blijft thuis: “Zij weet hoe leuk ik dit vind en ze gunt me dit jaarlijkse uitje”, aldus Koos. Aan zijn voorbereidingen zal het niet liggen: zijn fourwheeldrive camper ligt vol met gereedschap, moeren, boutjes, kabels en brandblussers.

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Er is nog meer te zien

In een eerdere video stellen Giesela en Gerard en assistent reisleider Koos zich aan u voor. De buurvrouwen Brenda en Renée vertellen waarom zij met elkaar op vakantie zijn en Nel, Hans, Marijke en Kees reizen met honden Sita en Nola. Kijkers mochten vragen indienen en  Giesela en Gerard geven antwoord.

Volg de route en lees en bekijk meer reisverhalen van We zijn er Bijna! 2023 hier. Daar zijn tevens eerdere routes en reisverhalen te bekijken.

We zijn er Bijna! door Corsica en Sardinië is te zien vanaf 15 augustus 2023 om 21.20 uur op NPO 1. 

(Foto: © MAX)

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer