Duur 03:53
Gepubliceerd op 15 augustus 2023

Even voorstellen: reisleiders Giesela en Gerard van We zijn er Bijna! 2023

In de nieuwe reeks van We zijn er Bijna! gaat de reis naar Corsica en Sardinië. Dit seizoen van bestaat de groep uit 18 echtparen, 2 buurvrouwen en 1 alleenreizende man: Koos. Hij gaat mee als assistent-reisleider. In 32 dagen reist de groep over de eilanden en natuurlijk reist Martine van Os weer met hen mee. De reis wordt dit jaar begeleid door reisleiders Giesela en Gerard en die stellen zich in een video graag aan u voor. 

“Het is meer een werkvakantie”

Giesela en Gerard begeleiden 39 deelnemers, en niet te vergeten 2 honden, op de reis naar Corsica en Sardinië. Hoe leuk Giesela en Gerard dit ook vinden, van alleen vakantie is geen sprake. “Het is meer een werkvakantie”, aldus Gerard. “Maar als de groep geniet, dan genieten wij mee.” Het is van tevoren goed voorbereiden en dan zorgen dat al die voorbereidingen goed verlopen. “Wij hopen vooral dat iedereen een mooie reis mag beleven, in goede gezondheid natuurlijk”, aldus Giesela. “En als er iets is, dan kunnen ze op ons rekenen!”

Goede voorbereiding voor een optimale reisbeleving

Het begeleiden van zo’n kampeerreis doen Giesela en Gerard voor de 6e keer. De reis naar Corsica en Sardinië hebben ze eerder gemaakt. Corsica wordt de 3e keer en  Sardinië de 2e keer, dus het is op zich bekend terrein. Wel zijn er aanpassingen aan de reis gedaan, dus het is ook voor beiden een reis met nieuwe uitdagingen. “Wat wij echt leuk vinden is om iets goed voor te bereiden, en te zorgen dat degenen die met de reis meegaan zo optimaal en in zo’n groots mogelijke vrijheid hun reis kunnen beleven.”

Even voorstellen: Giesela en Gerard

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

We zijn er Bijna! 2023 naar Corsica en Sardinië (bekijk hier de eerste beelden en alle routes) is te zien vanaf dinsdag 15 augustus 2023 om 21.20 uur op NPO 1.

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer