Welkom op MAX Vandaag
Programma's MAX
Lees voor
Word lid van Omroep MAX Word lid
Omroep MAX
NPO Start
menu sluiten
MAX Vandaag Dé website voor de 50-plusser
  • Inloggen
  • Registreren
  • Home
  • Thema’s
  • Video’s
  • TV & Radio
  • Onze columnisten
  • Recepten
  • Prijsvragen
  • Puzzels
  • Podcast
  • Oproepen
  • Consument
  • Eten & drinken
  • Familie & relatie
  • Geld, werk & recht
  • Gezondheid & sport
  • Huis, tuin & hobby
  • Media & cultuur
  • Natuur & milieu
  • Reizen & verkeer
  • Terug naar toen
Pagina's
  • Home
  • TV & Radio
  • Onze columnisten
  • Recepten
  • Oproepen
  • Puzzels
  • Prijsvragen
  • Video’s
  • Podcast
Thema's
  • Consument
  • Eten & drinken
  • Familie & relatie
  • Geld, werk & recht
  • Gezondheid & sport
  • Huis, tuin & hobby
  • Media & cultuur
  • Natuur & milieu
  • Reizen & verkeer
  • Terug naar toen
  • Inloggen
  • Registreren
Meer
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies

Thema

Eten & drinken

In dit dossier vindt u nieuws en achtergrondverhalen over eten & drinken. Neem ook eens een kijkje in ons online kookboek en bekijk de voedingstips!

Een vrouw houdt een glas citroenwater vast.
Een glas citroenwater in de ochtend: een gezonde start of een fabel?
Piccalilly: ouderwets lekker en hierbij eet u het (waardoor het gerecht nog lekkerder wordt)
Olijfolie wordt over een schaaltje olijven gegoten.
Dit is de beste manier om olijfolie te bewaren (en dat is niet naast het fornuis)
Wat maakt volkorenproducten gezond en waar moet u op letten tijdens het boodschappen doen?
een snijplank vol met komkommer en bleekselderij
Negatieve calorieën: bestaat dat echt of is het een fabel?
Wijn schenken in een wijnglas
Hoe lang is wijn houdbaar en wat kunt u met restjes doen?
Een volle fruitschaal, met bananen, peren en mandarijnen.
Van groene bananen tot harde peren: kan het kwaad om onrijp fruit te eten?
Pastasoorten en hun gebruik: van cannelloni tot fusilli en ravioli
vasten
Vasten: is het goed of slecht voor uw gezondheid?
Pindasaus over een aantal stokjes met saté.
Pindasaus of satésaus? Dit is het verschil
Een afgesneden punt van een versgebakken quiche.
Uw quiche opwarmen: zo smaakt deze weer als versgebakken
Pistachenoten zijn populair: zo (on)gezond zijn ze
Vorige12345678910...Volgende99
Menu
  • Home
  • TV & Radio
  • Prijsvragen
  • Puzzels
  • Recepten
  • Podcasts
Interactie
  • MAX Opinie Panel
  • Oproepen
Over MAX Vandaag
  • Over MAX Vandaag
  • Veelgestelde vragen
  • Contact
Websites & Social
  • Facebook MAX Vandaag
  • Instagram MAX Vandaag
  • MAX op sociale media
  • MAX vakantieman
  • Meldpunt Actueel
  • Heel Holland Bakt
Nieuwsbrief

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox.

MAX Vandaag
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Kwetsbaarheid melden
Copyright © 2025 MAX Vandaag - Omroep MAX
>Omroep MAX
X

Nieuwsbrief

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox.

privacyverklaring