We zijn er bijna, Ierland

We zijn er Bijna! gaat naar Ierland

We zijn er Bijna! is in de zomer van 2017 terug bij MAX! De bestemming van dit jaar is Ierland. In We zijn er Bijna! reist presentatrice Martine van Os mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen.

Het groene Ierland

Met hun eigen caravan of camper reizen de Nederlandse toeristen in groepsverband langs verschillende hoogtepunten van het groene eiland. Na aankomst in Dublin begint de reis langs historie, kleurrijke dorpjes en bijzondere natuur. De groep rijdt het eiland rond om tot slot de reis af te sluiten in de Noord-Ierse hoofdstad Belfast. Net als vorig jaar is de reis te volgen op MAX Vandaag.  Om alvast kennis te maken met de nieuwe bestemming, stellen we Ierland graag kort aan u voor. De reis wordt dit jaar begeleid door de echtparen Ans en Lei en Janny en Cees.

Over We zijn er Bijna!

In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX met We zijn er Bijna! reislustige 50-plussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. Onderweg worden verhalen uitgewisseld en lief en leed met elkaar gedeeld.

We zijn er Bijna! is vanaf 31 juli 2017 te zien op NPO 1. Presentatie: Martine van Os.

Geef een reactie

Reacties (4)

  henk kaijser says:

  weet u al wanneer de reis naar ierland is graag vernemen wij dat van u en hoe kan je je inschrijven
  *** we horen graag

   MAX Vandaag says:

   Beste Henk Kaijser,

   Wij hebben persoonlijke gegevens ter bescherming van uw privacy verwijderd uit het bericht. Opgeven voor de reis naar Ierland is niet meer mogelijk. Kijken kan vanaf 31 juli!

   Hartelijke groet,
   MAX Vandaag

  joke de vries says:

  Hallo,

  Wanneer je eens mee wil reizen met Martine, WANNEER & HOE kan je je dan aanmelden?

  m.vr.gr.
  Joke

   MAX Vandaag says:

   Beste Joke de Vries, hartelijk bedankt voor uw bericht. Het is helaas niet mogelijk om u aan te melden voor We zijn er Bijna!.