bureaublad

Digitips over tablet schoonmaken en het Bureaublad opruimen

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Deze maand vertellen we u hoe u uw smartphone, tablet en toetsenbord kunt schoonmaken. En hoe u het Bureaublad opruimt in Windows en op de Mac.

Smartphone en tablet schoonmaken

Op het oog ziet een tablet of smartphone er misschien schoon uit, maar het apparaat wemelt van de bacteriën. En virussen kunnen er ook op overleven. Bekijk de tips om de apparaten goed schoon te maken.

Toetsenbord schoonmaken

ook op een toetsenbord kunnen tienduizenden bacteriën huizen. Uit onderzoek blijkt dat er zelfs veel meer bacteriën op een toetsenbord zitten dan op een wc-bril. Tijd om het toetsenbord schoon te maken dus.

Bureaublad opruimen in Windows

Met een opgeruimd bureau gaat u productiever aan de slag. Dat werkt hetzelfde bij het Bureaublad op de computer. Met deze tips maakt u het Bureaublad in Windows net en overzichtelijk.

Bureaublad van de Mac opruimen

Ruim het Bureaublad op om de Mac lekker overzichtelijk te houden. Creëer met onze 5 tips een rustig Bureaublad op uw Mac.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over een fietsplek aanmelden bij NS, het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken raadplegen en een NL-Alert instellen? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een reactie