internetbrowser

Digitips over Windows 11, internetbrowser updaten en toetsenbord aansluiten op tablet

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige digitips over het gebruik van digitale mogelijkheden. Deze maand gaan we in op het nieuwe Windows 11 (en of u wel of niet al moet overstappen), vertellen we hoe u uw internetbrowser kunt updaten en hoe u een toetsenbord aansluit op een tablet.

Wel of niet overstappen naar Windows 11?

Microsoft heeft op maandag 4 oktober 2021 Windows 11 uitgebracht. We gaan in op de vraag of het al nodig is om naar dit kersverse besturingssysteem over te stappen. En als u overstapt, hoe werkt dat dan?

Internetbrowser updaten

Het is belangrijk altijd met de laatste versie van een internetbrowser te werken. Updates bevatten namelijk vaak nieuwe mogelijkheden of verbeteringen. Dit zijn meestal kleine aanpassingen, maar soms is een update noodzakelijk, bijvoorbeeld om een beveiligingsprobleem op te lossen. We vertellen hoe u controleert of u de laatste versie heeft en hoe u kunt updaten.

Toetsenbord aansluiten op tablet

Voor sommige mensen werkt het touchscreen toetsenbord van een tablet prima. Maar er zijn ook mensen die liever een echt toetsenbord gebruiken, zoals we dat kennen van de computer. Voor iedereen die liever op een fysiek toetsenbord typt is er een oplossing: het externe tablettoetsenbord. We leggen uit hoe u dat kunt aansluiten op een tablet.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over de opslagdienst de cloud, het versturen van een Tikkie, of luisteren naar podcasts? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een reactie