Fotofilter

Digitips over het gebruiken van filters om foto’s te bewerken

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. De nieuwste Digitips staan weer voor u klaar en deze keer geven wij u tips hoe u op 3 verschillende manieren filters kunt gebruiken om uw foto’s te bewerken.

Kleurfilters in Google Foto’s

Google Foto’s is een online fotomap waarin gebruikers hun foto’s kunnen opslaan. Bovendien beschikt de dienst ook over diverse bewerkingsfuncties, zoals het gebruik van kleurfilters. Hoe, dat leest u in deze tip.

Filters voor Windows 10

De app Foto’s van Windows 10 is niet alleen een programma om foto’s op de computer mee te bekijken. Er zitten ook allerlei opties in om eenvoudige bewerkingen aan te brengen op foto’s. Zoals filters.

Fotofilter op de iPhone en iPad

Op de iPhone en iPad zijn verschillende filters aanwezig die de foto een speciaal (kleur)effect geven. Tijdens het fotograferen is het resultaat van de fotofilter direct te zien. Benieuwd hoe? Lees onze tip hierover!

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over wifi veilig gebruiken als u onderweg bent, roamingkosten en Whatsapp op de computer? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een reactie