Nijmeegse Vierdaagse

MAX volgt Nijmeegse Vierdaagseloper op MAX Vandaag en NPO Radio 5

De Nijmeegse Vierdaagse, het grootste wandelfestijn van het jaar, staat voor de deur! Van 16 tot en met 19 juli trekken tienduizenden lopers over de wandelpaden in en rondom Nijmegen. MAX volgt één van hen dagelijks op maxvandaag.nl en in de NPO Radio 5- programma’s Je dag is goed! en Haandrikman!.

Verslag in radioprogramma’s

Peter Meijlink is een doorgewinterde vierdaagseloper die in 2019 voor de 13e keer meedoet. Hij kijkt elk jaar reikhalzend uit naar de wandeltocht en deelt zijn enthousiasme graag met de rest van Nederland. Daarom zal hij tijdens deze editie in woord en beeld verslag doen van dit unieke wandelevenement. De eerste 3 vierdaagsedagen (16, 17 en 18 juli) zal hij gebeld worden door Bert Haandrikman in zijn show Haandrikman!. Hij is hier alle 3 de dagen rond 12.30 uur te horen.De laatste vierdaagsedag neemt Jeroen van Inkel het stokje over van Bert in zijn ochtendprogramma Je dag is goed!. Dit verslag zal hij uitbrengen rond de klok van 08.10 uur. Via deze weg is de luisteraar thuis er toch een beetje bij.

Fotoverslag op MAX Vandaag

Naast de verslagen in woord, zal Peter elke dag ook een fotoverslag samenstellen voor maxvandaag.nl. Hij probeert hierin elke dag de bijzondere vierdaagsesfeer vast te leggen, van begin tot finish. Bezoekers van de site kunnen – als alles meezit- rond het middaguur een nieuw fotoverslag verwachten.

Peter doet al eerder verslag

Het is niet de eerste keer dat Peter verslag doet voor MAX Vandaag. In 2017 doet hij dit ook al. Na die editie neemt hij een jaartje ‘rust’ om ook eens de legendarische vierdaagsefeesten te kunnen meemaken, maar in 2019 trekt hij de wandelschoenen toch weer aan. Benieuwd naar Peter? Zijn verslagen van de vierdaagse uit 2017 staan allemaal nog op maxvandaag.nl

Vierdaagsedag 1

Vierdaagsedag 2

Vierdaagsdag 3

Vierdaagsedag 4

Bijdrages van 2019

Inmiddels is Peter aan de Nijmeegse Vierdaagse editie 2019. Zij bijdrages kunt u hier volgen:
Wandeldag 1 in beeld

Wandeldag 2 in beeld

Wandeldag 3 in beeld

Wandeldag 4 in beeld

Over de Nijmeegse Vierdaagse

De Nijmeegse Vierdaagse is een wandelfestijn waar jaarlijks meer dan 40.000 mensen aan mee doen van over de hele wereld. 4 dagen lang lopen de wandelaars 30, 40 of zelfs 50 kilometer. Het absolute hoogtepunt is de finish op de Via Gladiola, waarna wandelaars het Vierdaagsekruis opgespeld krijgen.

Geef een reactie