Duur 02:21
Gepubliceerd op 19 juli 2017

Nijmeegse Vierdaagse dag 2: één groot feest

De Nijmeegse Vierdaagse editie 2017 is op 18 juli gestart. Tijdens dit 4 dagen durende wandelfestijn volgen wij deelnemer Peter Meijlink. Peter loopt in 2017 voor de 12de keer mee en doet iedere dag in woord en beeld verslag van de afgelopen etappe.

Verslag dag 2

De wandelaars van de Vierdaagse kunnen het zwaar krijgen op dag 2, want het wordt warm. Heel warm. Het kwik kan in de buurt van Nijmegen wel stijgen tot 31 graden. Ondanks de hitte heeft Peter Meijlink er weer ontzettend veel zin in. Niet zo gek ook, want het is een groot feest, zo blijkt uit zijn sfeerimpressie van de etappe tot nu toe. U ziet dit filmpje bovenaan de pagina.

Naast een video, doet Peter ook in woord verslag van dag 2 van de Nijmeegse Vierdaagse. Dit leest u hieronder.
“Ook de tweede wandeldag begint weer vroeg. Mijn voeten zijn een beetje gevoelig, maar dat kan ook niet anders na de 40 kilometer vangisteren. Verder werd de dag geleidelijk steeds warmer. Op een gegeven moment was het 31 graden en dat voelde alleen maar warmer omdat er geen wind stond. Ondanks de hitte was het enorm gezellig. Vandaag liepen we onder andere door Wijchen, waar we werden verwelkomt door een ongeëvenaard nthoussiast publiek. Daarna door naar Beuningen, Weurt en toen Nijmegen weer in. Inmiddels ben ik gefinist en regent het,maar we zitten gewoon lekker zonder bescherming af te koelen. Genieten was het weer, op naar de dag van Groesbeek.”

Hier wat foto’s van Peter die zijn verhaal illustreren.
img_2594

img_2592

Nijmeegse

Lees ook Peter’s verslag van de eerste vierdaagse dag

(Foto’s en video door Peter Meijlink)

 

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer