Duur 02:41
Gepubliceerd op 20 juli 2017

Nijmeegse Vierdaagse dag 3: regenachtig feestje

De Nijmeegse Vierdaagse editie 2017 is op 18 juli gestart. Tijdens dit 4 dagen durende wandelfestijn volgen wij deelnemer Peter Meijlink. Peter loopt in 2017 voor de 12de keer mee en doet iedere dag in woord en beeld verslag van de afgelopen etappe.

Verslag dag 3

Dag 3 van de Nijmeegse Vierdaagse editie 2017 voert de wandelaars door de heuvels van Groesbeek. Een prachtig stuk, maar helaas werkt het weer niet echt mee. het regent flink in Nijmegen en omgeving. Gelukkig laat deelnemer Peter Meijlink zich hier niet door uit het veld slaan en maakt hij er een feestje van. Bovenaan de pagina ziet u zijn sfeerimpressie van dag 3.

Inmiddels is Peter klaar met wandelen en vertelt hij hoe zijn dag is geweest.

“Hele natte, maar toch heel gezellige start vanochtend. Rond 9 uur werd het lanzaam droger en ging de zon steeds feller schijnen. Een duidelijk teken dat het geluk aan de zijde van de vierdaagselopers is. Probleemloos, maar met 2 blaren, door de heuvels van Groesbeek getrokken. Vanuit daar een fatastisch gezellig Nijmegen in. Mijn wandelgenoten en ik hebben weer een geweldige dag gehad!”

Onderweg heeft hij ook nog wat foto’s gemaakt.

img_2616img_2617img_2619 img_2614
Nijmeegse
img_2615
Heeft u zijn andere verslagen al gelezen en gezien?

Dag 1
Dag 2

Beelden: Peter Meijlink

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer