Duur 02:06
Gepubliceerd op 21 juli 2017

Nijmeegse Vierdaagse dag 4: de laatste loodjes

De Nijmeegse Vierdaagse editie 2017 is op 18 juli gestart. Tijdens dit 4 dagen durende wandelfestijn volgen wij deelnemer Peter Meijlink. Peter loopt in 2017 voor de 12de keer mee en doet iedere dag in woord en beeld verslag van de afgelopen etappe.

Verslag dag 4

Op 21 juli 2017 lopen de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse de slotetappe. Toevallig komt deze vlak langs het huis van Peter in Molenhoek, waar hij natuurlijk even heeft uitgerust. Zoals u ziet, is hij nog steeds in opperbeste stemming.

Peter

Peter’s sfeerimpressie van de laatste loopdag ziet u bovenaan deze pagina.

Naast een filmpje, doet Peter ook in woord verslag van de laatste etappe.

“De laatste dag begon met mooi weer en in een duidelijk vermoeide stoet wandelaars vertrokken wij uit Nijmegen richting de Hatertse vennen. Door een prachtige omgeving liepen wij over een lange dijk naar het mooie plaatsje Linden, met een opkomende zon een geweldige route. Van daar door naar het begin van de binnenkomstfeesten in Cuijk. Feestend over de Maas door Molenhoek en Malden weer naar de Via Gladiola in Nijmegen. Het onthaal door het vele publiek was weer fantastisch en voelde als een ‘warm bad’. Het was weer een supergezellige en mooie Vierdaagse!”

Ook heeft hij ons weer wat foto’s toegestuurd. De allerlaatste van deze Vierdaagse, maar wie weet is hij in 2018 weer te volgen via onze site.

Nijmeegse

img_2641

img_2640

img_2639

img_2638

img_2637

Met dank aan Peter Meijlink

Beeld: Peter en Dorien Meijlink

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer