Kook mee met MAX

Nieuwe reeks Kook mee met MAX van start!

Met gloed nieuwe recepten in Kook mee met MAX kunt u vanaf maandag 9 september 2019 weer inspiratie opdoen voor het avondeten. Sandra Ysbrandy en Mounir Toub laten binnen een kwartier zien wat u nog dezelfde avond kunt eten. Op 4 vrijdagen neemt Francis Kuijk het stokje over in Makan mee met MAX

Gevarieerde maaltijd

In Kook mee met MAX nemen Sandra en Mounir de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk. Een nieuwe reeks betekent ook nieuwe recepten. Wie de maaltijden uit Kook mee met MAX maakt, eet gevarieerd: van Finse pannukakku en currysoep tot Mexicaanse huarache en broccolistamppot met zalm. Soms met vlees, soms met vis en af en toe vegetarisch.

Makan mee met MAX

In Makan mee met MAX bereidt Francis Kuijk verrassende familierecepten uit de Indonesische keuken. In 4 afleveringen komen Indonesische vlees- vis- én vegagerechten aan bod. Hoe maakt u ajam ketjap, ketoprak, pastei tutup en bami goreng met atjar van komkommer? Francis laat stap voor stap zien hoe u in korte tijd deze kleurrijke, smaakvolle en typisch Indonesische gerechten op tafel zet.

Bak mee met MAX

Een nieuwe reeks van Bak mee met MAX is vanaf 11 oktober te zien. Anna Yilmaz, Cas Wolters en Nicole Meijer bakken toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Van kaneelbroodjes en Amsterdamse koggetjes tot havermoutmuffins en Limburgse vlaai. Natuurlijk met een stap-voor-stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook chocola van kan maken. Oven aan, schort om en bak mee met MAX!

Alle recepten van Kook mee met MAX, Makan mee met MAX en Bak mee met MAX vindt u op de receptenpagina.

Geef een reactie