Welkom op MAX Vandaag
Programma's MAX
Lees voor
Word lid van Omroep MAX Word lid
Omroep MAX
NPO Start
menu sluiten
MAX Vandaag Dé website voor de 50-plusser
  • Inloggen
  • Registreren
  • Home
  • Thema’s
  • Video’s
  • TV & Radio
  • Onze columnisten
  • Recepten
  • Prijsvragen
  • Puzzels
  • Podcast
  • Oproepen
  • Consument
  • Eten & drinken
  • Familie & relatie
  • Geld, werk & recht
  • Gezondheid & sport
  • Huis, tuin & hobby
  • Media & cultuur
  • Natuur & milieu
  • Reizen & verkeer
  • Terug naar toen
Pagina's
  • Home
  • TV & Radio
  • Onze columnisten
  • Recepten
  • Oproepen
  • Puzzels
  • Prijsvragen
  • Video’s
  • Podcast
Thema's
  • Consument
  • Eten & drinken
  • Familie & relatie
  • Geld, werk & recht
  • Gezondheid & sport
  • Huis, tuin & hobby
  • Media & cultuur
  • Natuur & milieu
  • Reizen & verkeer
  • Terug naar toen
  • Inloggen
  • Registreren
Meer
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies

Recepten

In dit online kookboek vindt u recepten uit Kook mee met MAX, Bak mee met MAX en uit andere programma’s van MAX. De recepten uit Heel Holland Bakt, die vindt u op de eigen website van het programma. Via de zoekmachine en de filters aan de rechterkant kunt u de resultaten verfijnen. Eet smakelijk!

Bak mee met MAX: whisky-ganacheblokjes en gianduiablokjes
Bak mee met MAX: whisky-ganacheblokjes en gianduia blokjes
Kook mee met MAX: frisse spelt met geroosterde schorseneren en boerenkool
Kook mee met MAX: frisse spelt met geroosterde schorseneren en boerenkool
Kook mee met MAX: gebakken havermout met zoete aardappel.
Kook mee met MAX: gebakken havermout met zoete aardappel
Kook mee met MAX: oosterse geroerbakte boerenkool met tonijnsteak.
Kook mee met MAX: oosters geroerbakte boerenkool met tonijnsteak
De chocolade vintage taart van Roos uit Heel Holland Bakt.
Chocolade vintage taart van Roos uit Heel Holland Bakt
Kook mee met MAX: gebakken gnocchi met kipfilet en spruitjes in mosterd-roomsaus
Kook mee met MAX: gebakken gnocchi met kipfilet en spruitjes in mosterd-roomsaus
Mieterse mijters van Robèrt van Beckhoven.
Mieterse Mijter van Robèrt van Beckhoven
Bak mee met MAX: Brabants roggebrood.
Bak mee met MAX: Brabants roggebrood
Vegan dadelcake van Sandra Ysbrandy.
Koken met Sandra: vegan dadelcake
Kook mee met MAX: aardappelstoof met boerenkool, pastinaak en mosterdroom.
Kook mee met MAX: aardappelstoof met boerenkool, pastinaak en mosterdroom
Kook mee met MAX: zoete aardappel-ontbijtkoek.
Kook mee met MAX: zoete aardappel-ontbijtkoek
Kook mee met MAX: pasta met ansjovis, boerenkool en citroen.
Kook mee met MAX: pasta met ansjovis, boerenkool en citroen
Tom uit Heel Holland Bakt met zijn kipragout in Tijd voor MAX.
Kipragout voor de kerst van Tom uit Heel Holland Bakt
Kook mee met MAX: Franse aardappelgratin met prei en kipgehakt.
Kook mee met MAX: Franse aardappelgratin met prei en kipgehakt
Christiaan de Vries met zijn yule log.
Yule Log (boomstamcake) van Christiaan de Vries
Bak mee met MAX: appelcarrés
Bak mee met MAX: appelcarrés
Kook mee met MAX: couscous met lamsgehakt, pompoen en munt
Kook mee met MAX: couscous met lamsgehakt, pompoen en munt
Kook mee met MAX: Broodje pastinaak-paddenstoelenragout
Kook mee met MAX: broodje pastinaak-paddenstoelenragout
Filters

Kok

Programma

Gang

Recepten met

Menu
  • Home
  • TV & Radio
  • Prijsvragen
  • Puzzels
  • Recepten
  • Podcasts
Interactie
  • MAX Opinie Panel
  • Oproepen
Over MAX Vandaag
  • Over MAX Vandaag
  • Veelgestelde vragen
  • Contact
Websites & Social
  • Facebook MAX Vandaag
  • Instagram MAX Vandaag
  • MAX op sociale media
  • MAX vakantieman
  • Meldpunt Actueel
  • Heel Holland Bakt
Nieuwsbrief

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox.

MAX Vandaag
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Kwetsbaarheid melden
Copyright © 2025 MAX Vandaag - Omroep MAX
>Omroep MAX
X

Nieuwsbrief

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox.

privacyverklaring