Kookboeken
Een paar weken geleden opende ik een tentoonstelling in Den Haag in het Museum Meermanno: Aan Tafel! Een boekje open…
Meer & reageerVitamine D op peil
We zitten momenteel middenin de herfst en met de wintermaanden om de hoek laat de zon zich steeds minder vaak…
Meer & reageerVreemde gerechten uit het buitenland
Het buitenland kent vaak onbekende gebruiken en gewoonten. Zo ook als het gaat om de keuken. We vroegen ons MAX…
Meer & reageerDe tajine
Kooktechnieken vanuit de hele wereld hebben onze keuken bereikt. De tajine, een eeuwenoude stoofpot, is er daar een van. Met…
Meer & reageerSlim boodschappen doen
De eerste stap naar minder voedselverspilling kunnen we zetten door minder boodschappen te kopen. U geeft dan minder uit en…
Meer & reageerIn stijl opgediend
Paleis Het Loo dekt de koninklijke tafels. Met serviezen, tafellinnen en toegepaste kunst wordt de eetcultuur aan het hof tot…
Meer & reageerHet geheim van de croissant
Voor het programma Gort à la Carte steekt Ilja Gort zijn gastronomische neus in alles wat Frankrijk op culinair vlak…
Meer & reageerMediatip – Website
Mijn Voedingscentrum Voedzaam eten, genoeg bewegen, gezonde gewoonten aanleren… iedereen houdt zich ermee bezig. Maar hoe blijft u nou het…
Meer & reageer