Joleen en Niek in gesprek met Martine over de liefde

We zijn er Bijna! 2023: Joleen en Niek over liefde vinden op latere leeftijd

De eilanden Corsica en Sardinië staan op het programma in een nieuwe serie We zijn er Bijna! Dit seizoen wordt de groep geleid door reisleider Giesela en Gerard en  bestaat de groep uit 18 echtparen, 2 buurvrouwen en 1 alleenreizende man: Koos. Wie ook meereizen zijn Joleen en Niek. Zij vertellen over de liefde vinden op latere leeftijd.

Voor de liefde van Rotterdam naar Breda

De deelnemers maken stadswandeling naar de citadel van een oud havenstadje. Joleen en Niek lopen ook mee. De grote cruiseschepen in de baai doen Joleen denken aan haar vroegere woonplaats Rotterdam. Voor de liefde verhuisde ze 10 jaar geleden naar Breda. Ze heeft Niek leren kennen tijdens een partijtje golf en deze vrijgezel viel als een blok voor haar.

Niek: “Ik wist meteen dat zij de ware was”

Niek kan nog steeds niet met droge ogen vertellen hoe hij in één klap smoorverliefd was: “Het was ongelooflijk. Ik zag haar en ik wist meteen dat zij de ware was.” Joleen deed er nog een jaartje over voordat ook zij voor de bijl ging en Rotterdam definitief vaarwel zei. Joleen en Niek zijn het meest verliefde stel in We zijn er Bijna!. Ze vertellen openhartig over het geluk in de liefde vinden op latere leeftijd.

Joleen en Niek vertellen over liefde op latere leeftijd:

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Er is nog meer te zien

Niet alleen Joleen en Niek vertellen hun verhaal. Reisleiders Giesela en Gerard en assistent reisleider Koos stellen zich graag aan u voor. De buurvrouwen Brenda en Renée vertellen waarom zij met elkaar op vakantie zijn en Nel, Hans, Marijke en Kees reizen met honden Sita en Nola.

Volg de route en lees en bekijk meer reisverhalen van We zijn er Bijna! 2023 hier. Daar zijn tevens eerdere routes en reisverhalen te bekijken.

 We zijn er Bijna! door Corsica en Sardinië is te zien vanaf 15 augustus 2023 om 21.20 uur op NPO 1. 

(Foto: © MAX)

Geef een reactie