smartphone

Digitips over fotograferen met de camera en de smartphone

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Deze keer over het fotograferen met de camera en de smartphone.

Scherpe foto met smartphone

Elke moderne telefoon heeft tegenwoordig wel een camera. Daar zijn hele mooie foto’s mee te maken, die u zelfs kunt afdrukken. Er zijn foefjes om een zo scherp mogelijke foto te maken en sommige smartphones hebben spraakbesturing, zodat u de telefoon makkelijker stil kunt houden. Lees er alles over in de Digitip over scherpe foto’s maken met de smartphone.

Zo maakt u een selfie

Vindt u het leuk om foto’s van uzelf met anderen te delen? Dan kunt u met uw telefoon een zelfportret, oftewel een selfie maken. We geven tips om de leukste en mooiste selfies te maken.

Ken uw camera

Als u de mogelijkheden en verschillende instellingen van uw fotocamera kent, kunt u de beste foto’s maken. Veel handleidingen zijn echter omvangrijk en soms niet echt door te komen. Daarom zetten we een aantal vaak voorkomende begrippen voor u op een rij.

Meer Digitips

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over contactloos betalen met de smartphone, uw gegevens bij MijnOverheid en afbeeldingen gebruiken in Word? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een reactie