vakantiefoto's

Digitips om betere profiel- en vakantiefoto’s te maken en veelgemaakte fouten bij het fotograferen te voorkomen

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Deze maand gaan we in op fotograferen. We geven tips om veelgemaakte fouten bij het fotograferen te voorkomen en vertellen hoe u betere profiel- en vakantiefoto’s kunt maken.

Veelgemaakte fouten bij het fotograferen

Camera’s van smartphones worden steeds beter en dan kan de fotograaf natuurlijk niet achterblijven. We gaan in op 7 veelvoorkomende fouten tijdens het fotograferen en vertellen hoe u die kunt voorkomen. Zoals een vinger voor de lens, onscherpe foto’s of verkeerde belichting.

Goede profielfoto maken voor sociale media

Bij een profielfoto voor socialemedia-sites zoals Facebook zijn er geen échte voorschriften, maar wel richtlijnen. Iedereen, dus niet alleen uw netwerkcontacten, kan deze foto zien. Denk dus goed na wat u wilt uitstralen. We gaan in op de aandachtspunten.

Een betere vakantiefoto

Met net wat meer aandacht voor licht en compositie komt u met betere vakantiefoto’s thuis. Ook kan het verrassend werken om net eens uit een ander perspectief te fotograferen of gebruik te maken van lijnen in uw beeld. We leggen uit hoe dit werkt.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over de digitale ophaalkalender voor het vuilnis, videobellen met WhatsApp en online spelletjes spelen tegen anderen? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een reactie