Koken met Janny

Goede en gezonde voeding is belangrijk. Belangrijker dan u misschien denkt. Maar niet voor iedereen is het even gemakkelijk om een gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Kookvideo’s

Samen met culinair journalist en jurylid van Heel Holland Bakt Janny van der Heijden heeft MAX Vandaag 8 smakelijke recepten opgesteld. In de bijbehorende kookvideo’s legt Janny uit hoe u dit recept in een mum van tijd bereidt.

Gezonde recepten

Behalve makkelijk zijn de recepten van Janny ook gezond. Er wordt niet teveel zout gebruikt, vet wordt zoveel mogelijk vermeden en voedzame ingrediënten spelen de hoofdrol. Alle recepten zijn voor 1- of 2 persoonshuishoudens en de ingrediënten zijn bij iedere supermarkt verkrijgbaar.

Nieuwe recepten

Vanaf maandag 4 juli 2016 verschijnt er iedere maandag een nieuw recept met een kookvideo op de site. Het eerste recept is een kippenbouillon van kippenbouten. Maar u kunt ook onder andere recepten voor het maken van wentelteefjes, een snelle pasta carbonara, havermout en een zomerse salade verwachten.

Bent u aan het koken geslagen? We zijn uiteraard benieuwd naar het resultaat. U kunt uw foto’s van uw gerecht sturen naar: maxvandaag@omroepmax.nl.

Geef een antwoord