We zijn er Bijna!

We zijn er Bijna! 2022 van start in San Vicente de la Barquera

In de nieuwe reeks van We zijn er Bijna! trekken 24 gepensioneerde echtparen in een georganiseerde groepsreis met caravan of camper dwars door de Spaanse binnenlanden. In 33 dagen doen ze 13 campings aan, te beginnen aan de Costa Verde aan de noordkust. Via de Spaanse hoogvlakte trekt de groep naar het zuidelijke Andalusië en na een kleine 3000 kilometer eindigt de vakantie aan de Middellandse Zee vlakbij Tarragona. Martine van Os reist mee en volgt de belevenissen van de vakantiegangers.

Start in San Vicente de la Barquera

In de 1e aflevering komt de groep aan in San Vicente de la Barquera op een camping vlakbij zee met uitzicht op de hoge besneeuwde toppen van de bergketen Picos de Europa. Er zijn excursies naar onder andere de steden Valladolid en Salamanca. De eerste dagen is iedereen nog bezig met het proberen onthouden van de namen van alle medereizigers, maar na een paar happy hours plus een spelletje jeu de boules, is dat euvel in het groepsproces snel verholpen.

Volg de route van We zijn er Bijna! 2022

In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX met We zijn er Bijna! reislustige 50-plussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen. Op een onbezorgde manier wordt er in groepsverband met eigen camper of caravan een kampeerreis gemaakt.

Wilt u de route volgen? Kijk dan op de routekaart en op de overzichtspagina is nog veel meer te zien. Zo stellen reisleiders Ger en Evelyne zich aan u voor.

Aflevering 1 van We zijn er Bijna! door Spanje is te zien op dinsdag 16 augustus 2022 om 21.20 uur op NPO 1.

Geef een antwoord

Reacties (5)

  Zestigplus says:

  Kan ik ook de routekaart zien van aflevering 1?

   MAX Vandaag says:

   Beste Zestigplus, bedankt voor uw reactie. De route kunt u volgen via https://www.maxvandaag.nl/wezijnerbijna/reis-2022-spanje/ Er gaat bij aflevering 1 alleen technisch iets niet helemaal goed, daar wordt naar gekeken. Zo gauw dit is opgelost, komen de routes er op die pagina bij.

  PETERTAMERUS says:

  Ik kan geen route ontdekken van de reis door Spanje 2022 . Ik zie alleen de kaart van Spanje! Vreselijk jammer want ik zou graag zien waar in Spanje er neergestreken wordt etc etc.

   PETERTAMERUS says:

   Beschrijf dan de reis hier met naam en toenaam dan hoeft die kaart niet !

   MAX Vandaag says:

   Beste PETERTAMERUS, bedankt voor uw reactie. Als Publieke Omroep mogen wij geen merknamen of verkooppunten communiceren of reclame maken voor producten en of bedrijven welke te zien zijn tijdens een uitzending van MAX. Dit heeft te maken met commerciële doeleinden wat niet toegestaan is voor de Publieke Omroepen conform de regels van het Commissariaat van de Media. We kunnen daarom helaas niet alle details van de reis en de te volgen route beschrijven.