we zijn er bijna

Reis mee langs de hoogtepunten van We zijn er Bijna!

Door de coronacrisis gaat de reis van We zijn er Bijna! niet door. Begrijpelijk, maar jammer. Want juist nu we meer thuis zitten en voor de vakantie veelal aangewezen zijn op Nederland, zijn juist de beelden en reisverhalen van We zijn er Bijna! een aangename afwisseling. Gelukkig hebben we goed nieuws voor de liefhebbers, want MAX zendt de reis van 2019 naar de Balkan opnieuw uit. Op MAX Vandaag nemen we u de komende weken mee langs een aantal hoogtepunten, en extra reisverhalen, van het programma. 

Bijzondere reisverhalen en -beelden

In het programma We zijn er Bijna! reizen Nederlandse toeristen met de eigen caravan of camper in groepsverband langs verschillende hoogtepunten. Presentatrice Martine van Os reist met de groep mee en doet verslag. Er zijn al heel wat landen aangedaan. Zo gaat de reis bijvoorbeeld in 2010 dwars door Spanje, in 2015 door Griekenland en in 2018 door Midden- en Zuid-Italië. Dat levert bijzondere reisverhalen en ontelbaar mooie beelden op.

Schat aan informatie

Op MAX Vandaag hebben we de reizen van het programma intensief gevolgd. Het heeft een schat aan achtergrondinformatie en extra beeldmateriaal opgeleverd. Kunt u zich bijvoorbeeld de reis door Spanje en Portugal herinneren. De groep brengt onder andere een bezoek aan Santiago de Compostella, Fátima en natuurlijk de hoofdstad van Portugal, Lissabon.

Of de reis naar Midden- en Zuid-Italië. Begeleiders Lut en Willy Meeus begeleiden de groep naar Bologna en via de Adriatische kust naar Puglia. Ook het iets zuidelijkere Monopoli wordt aangedaan. De reis eindigt in Napels. Een onvergetelijke reis met veel historische hoogtepunten.

Reis mee langs de hoogtepunten van We zijn er Bijna!

De komende weken nemen we u mee langs een aantal hoogtepunten van deze reizen. Want er is ook extra materiaal en dat mag u niet missen!

De herhaling van We zijn er Bijna! door de Balkan is wekelijks te zien van zaterdag 18 juli tot en met 22 augustus 2020 om 19.05 uur op NPO 1.

Geef een reactie