Duur 03:49
Gepubliceerd op 9 augustus 2022

Even voorstellen: reisleiders Ger en Evelyne van We zijn er Bijna! 2022

In de nieuwe reeks van We zijn er Bijna! trekken 24 gepensioneerde echtparen in een georganiseerde groepsreis met caravan of camper dwars door de Spaanse binnenlanden. In 33 dagen doen ze 13 campings aan, te beginnen aan de Costa Verde aan de noordkust. Martine van Os reist mee en volgt de belevenissen van de vakantiegangers. De reis wordt begeleid door Ger en Evelyne Timmer en die stellen zich in een video graag aan u voor.

Reisleiders Ger en Evelyne

Zoals ieder jaar heeft de groep een reisleiders-echtpaar en dit jaar zijn dat Ger en Evelyne Timmer. Alle landen van Europa en veel daarbuiten hebben ze gezien, maar vooral Spanje zit in hun hart. Evelyne is van oorsprong een Française met Spaans-Baskisch bloed en door haar studie Spaans en Portugees verknocht aan het Iberische schiereiland. Haar rappe Spaanse tong komt in het begeleiden van de groep zeer goed van pas en Ger is met zijn militaire achtergrond een groepsleider die houdt van duidelijke afspraken.

Voor de 22e keer gaan ze als vrijwilligers mee om een groepskampeerreis in goede banen te leiden: ‘We vinden het ontzettend leuk. De winterperiode zijn we er al druk mee om ons te verdiepen in de route en alles wat we tegenkomen tijdens de reis. Het geeft ons een kick als na afloop de mensen tevreden zijn.’

Over We zijn er Bijna!

In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX met We zijn er Bijna! reislustige 50-plussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen. Op een onbezorgde manier wordt er in groepsverband met eigen camper of caravan een kampeerreis gemaakt.

De nieuwe 6-delige serie van We zijn er Bijna! door Spanje is te zien vanaf dinsdag 16 augustus 2022 om 21.20 uur op NPO 1.

Geef een reactie

Reacties (7)

  Roelof43 says:

  Leuk programma, maar niet leuk voor de rondreizende kampeerders die op de door zo’n georganiseerde groep geen plaats kunnen vinden.
  Ook niet leuk voor de andere kampeerders op zo’n camping vanwege de overlast en verstoring van de rust die wordt veroorzaakt door zo’n groep. Het is niet alleen “We zijn er bijna”, maar ook andere groepsreizen, zoals georganiseerd door de ANWB.

   Joshua55 says:

   Wat een ontzettend Hollands gezeik weer om zo te reageren. Jaloers dat je niet bij de opnamen van de groep mocht zijn zeker?

  Flinter says:

  Altijd heel leuk om er naar te kijken, voor mij zou het niks zijn zo’n groepsreis.

   Loesloes says:

   Precies. Het is gaaf om het te zien maar zelf zou ik nooit willen meegaan. Vind wel dat sommige reizen extreem veel campings hebben terwijl er niet zoveel uren gereisd was op de reisdagen.

  Warmenhj says:

  Onder wiens auspiciën wordt de reis georganiseerd? Doet Max dit zelf?m

   MAX Vandaag says:

   Beste Warmenhj, bedankt voor uw reactie. De reizigers kiezen niet voor deelname aan We zijn er Bijna, maar boeken een kampeerreis bij een reisorganisatie waar de cameraploegen van MAX meereizen. Dit wordt pas na het boeken van een reis geselecteerd. Het beleven van een zorgeloze groepskampeerreis is het doel en de camera’s leggen dat zo naturel mogelijk vast. Als Publieke Omroep mogen wij geen merknamen of verkooppunten communiceren of reclame maken voor producten en of bedrijven welke te zien zijn tijdens een uitzending van MAX. Dit heeft te maken met commerciële doeleinden wat niet toegestaan is voor de Publieke Omroepen conform de regels van het Commissariaat van de Media.

  Hyacinthe says:

  Ik kijk zeker ook meerdere reizen gemaakt met de ANWB . Je komt op plekken waar je niet zo gauw zelf naar toe gaat. De groep was ook altijd gezellig. De leiding & laatste hulp ,de bezemwagen. Altijd behulpzaam . Op de tv heb ik al enkele reizigers herkent . Italië Spanje Amerika enz. Excursies zijn ook mooi met vaak Nederlands sprekende gidsen. Een aanrader!!!