ARIA kandidaat Laura

Kandidaat Laura verlaat het programma ARIA

Het programma ARIA gaat op zoek naar de nieuwe operaster van Nederland. In de 8-delige serie wordt de kandidaten wekelijks het vuur aan de vocale schenen gelegd met uitdagende zangopdrachten. De jury bestaat uit: Rosemary Joshua, Tania Kross en Henk Poort. Maar in een competitie vallen ook kandidaten af. In aflevering 2 is dat Laura. 

Laura zingt al haar hele leven en heeft een grote droom en dat is om op het podium van de Nationale Opera te staan. Haar doel om mee te doen aan ARIA is natuurlijk om te winnen, maar vooral ook om veel te leren van de professionals. Die missie is geslaagd.

Interview Laura

Het NPO Radio 4 programma Maatwerk interviewt elke week de afvaller. Hoe kijken zij terug op dit ARIA-avontuur? En wat hebben zij geleerd? Normaal gesproken is de afvaller te horen in de uitzending op de maandag na de uitzending van ARIA, tussen 14.00 en 16.00 uur, maar voor deze keer is het interview van presentator Sander Zwiep met Laura hieronder te beluisteren.

ARIA ook online op MAX Vandaag

In de online serie ARIA Aangekleed volgen we art director Maarten Spruyt achter de schermen. Maarten is verantwoordelijk voor de styling van de kandidaten. Hoe kiest hij het perfecte kostuum bij een rol en aria? En welke keuzes worden er gemaakt op het gebied van haar en make-up? De 8-delige online serie is te zien op MAXVandaag.nl/ARIA. Daar leest u ook alles over de jury en de kandidaten.

ARIA (8 delen) is te zien vanaf 10 oktober 2021 om 20.30 uur op NPO 1.

Geef een antwoord