Duur 02:48
Gepubliceerd op 17 oktober 2021

ARIA Aangekleed #2: het verhaal achter de kostuums

In ARIA Aangekleed geeft Maarten Spruyt, art director kostuums, haar en make-up, een kijkje achter de schermen van het programma ARIA. Voor het programma is hem gevraagd een moderne vertaling van de rol te maken in de kostuums van de kandidaten. Wat, en vooral wie, komt daar allemaal bij kijken? In een 8-delige serie krijgt u een bijzonder en exclusief kijkje achter de schermen. 

Het verhaal achter de kostuums

In aflevering 2 legt Maarten uit hoe hij zijn plan om iedereen van de juiste kleding te voorzien uitwerkt. Het zijn immers 8 afleveringen, verschillende optredens en er komen zelfs duetten en trio’s aan te pas. Een creatieve en logistieke uitdaging. Om overzicht te houden heeft hij een heel handig middel: een boek. Petra Sluijters, assistent kleding, legt nog maar eens uit dat we niet zomaar een kostuum zien, daar zit een heel verhaal achter. En niet de minste ontwerpers werken mee aan de realisatie van de kostuums!

Wat het verhaal achter de kostuums van onder andere Helena en Ami zijn, vertelt Maarten in de video.

De 8-delige online serie ARIA Aangekleed is wekelijks vanaf 10 oktober 2021, gelijk aan de uitzendingen van ARIA, te zien hier op MAX Vandaag. 

Geef een reactie

Reacties (2)

    Gebosch says:

    Fantastisch om te zien dat de kostuums zo mooi passen bij de aria’s. Wat een práchtige kostuums, make-up en kapsels

    Joanna 78 says:

    Wat een vreselijke kostuums lijkt me als debutant dramatisch hiermee te moeten optreden

Bekijk ook

Meer