De MAX!

De MAX! neemt 2021 door en blikt vooruit op 2022

2021 moet bijna plaatsmaken voor 2022. In de laatste week van het jaar bellen MAX-dj’s Henkjan Smits en Manuëla Kemp in hun programma De MAX! met bekendere Nederlanders over hun 2021 en blikken vooruit op 2022. 

Micha Blok over podcast

Op 27 december bellen Henkjan en Manuëla met journalist en radiomaker Micha Blok. Zij presenteert op NPO Radio 1 onder andere de programma’s Miss Podcast en VINK, beide over podcasts. Met haar praten Henkjan en Manuëla over de podcasts uit 2021 en kijken zij alvast vooruit naar welke podcasts zich in 2022 aandienen.

Nog niet zo bekend met podcasts, maar bent u benieuwd naar dit soort audioverhalen? MAX maakt ook podcasts. U vindt ze terug op de podcastpagina van deze site.

Wat worden de trends?

De dag erbij, op de 28e, is het de beurt aan Richard of Lieke Lamb. Beiden zijn trendwatchers en vertellen over wat ons op dit gebied te wachten staat in 2022. Lieke Lamb kunt u ook kennen uit Tijd voor MAX, waar zij regelmatig aanschuift om te vertellen over de nieuwste ontwikkelingen in haar vakgebied.

Sandra Ysbrandy over kooktrends

De 29e spreken Henkjan en Manuëla met Sandra Ysbrandy. Sandra Ysbrandy is 1 van de vaste koks in het MAX-kookprogramma Kook mee met MAX, maar doet dit jaar ook mee aan een heel ander soort tv-programma: Expeditie Robinson. Henkjan en Manuëla kijken samen met haar terug op haar deelname en andere momenten uit haar 2021. Ook bespreken zij met haar de kooktrends voor 2022.

Josine Droogendijk over koningshuis

Journalist Josine Droogendijk schrijft blogs, columns en maakt vlogs over koninklijke mode. Ook op MAX Vandaag schrijft zij hier columns over. Naast de mode, is zij ook gefascineerd door de koningshuizen zelf. Samen met Henkjan en Manuëla neemt zij op 30e december een aantal koninklijke momenten uit 2021 door en wordt er alvast naar 2022 gekeken.

Olga Commandeur over mooiste sportmoment

Olga Commandeur laat Nederland al jarenlang bewegen tijdens Nederland in beweging
Henkjan en Manuëla bellen haar op de allerlaatste dag van het jaar en vragen naar het mooiste sportmoment van 2021. Ook het onderwerp goede voornemens komt ter sprake.

Is uw goede voornemen om in 2022 meer te bewegen? Naast Nederland in Beweging, geeft Olga ook extra oefeningen onder de noemer Heel Nederland Thuis in Beweging.

U hoort De MAX! elke werkdag tussen 18.00 en 20.00 uur op NPO Radio 5. 

Beeld: Janita Sassen

Geef een antwoord