corona

Raad Gevraagd: “buren doen anti-coronafolders door mijn brievenbus”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

De buren van K. zijn tegenstanders van het coronabeleid en verspreiden folders door de buurt waarop zij hun bezwaren toelichten. K. krijgt ze ook door de brievenbus, maar vindt dit niet fijn. Wat kan zij doen?

“Mijn buren vinden dat er niets deugt aan het coronabeleid en laten dit ook duidelijk weten. Ze hebben allerlei pamfletten voor hun ramen gehangen, maar sinds kort verspreiden ze ook folders met deze boodschap. Ik vind dit vervelend, want het voelt alsof ze hun mening willen opdringen aan de buurt. Ik zie het als mijn plicht om hier iets aan te doen, maar ik heb geen idee welke manier zoden aan de dijk zou kunnen zetten. ”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie

Reacties (2)

  1. madeliev says:

    Gooi de folders in de prullebak en bemoei u er niet mee. Want dat heeft geen zin. Als mensen zich zo nadrukkelijk opstellen, dan staan ze echt niet open voor een andere mening. U krijgt alleen maar ‘gedoe’, vrees ik.

    1. Lenny57 says:

      Inderdaad, folders bij het oud papier en niet reageren.