Duur 00:26
Gepubliceerd op 19 mei 2016

Intro: Bonbons maken

Wat kunt u verwachten?

In deze cursus leert bonbondeskundige Annemieke Nijburg u hoe u zelf bonbons kunt maken. Met haar aanwijzingen en tips maakt u de beste ‘homemade’ bonbons en is uw koffietafel meteen persoonlijk, feestelijk én lekker! U ziet hieronder welke soorten er aan bod komen. Heeft u al een favoriet gezien? Pak snel alle ingrediënten en benodigdheden bij elkaar en begin met de cursus. Het volgen van deze cursus duurt ongeveer drie kwartier. Met het maken van alle bonbons bent u zo een paar middagen bezig. Eet smakelijk!

De cursus bevat:

  • 10 clips met bonbondeskundige Annemieke Nijburg
  • Veel tips passend bij de verschillende stappen
  • Certificaat als bewijs van deelname aan deze cursus

Overzicht van de cursus:

  1. De basis
  2. Slagroomtruffel
  3. Hazelnootpastabonbon
  4. Aardbei-pistachebonbon
  5. Bonboreo
  6. Limoncellobonbon
  7. Chocolade fudge
  8. Candybar
  9. Versieren
  10. Chocolade bakjes

(Met dank aan: kookparty.com)

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer