Het wordt een mooie zomer

Wat voor weer het ook wordt, het belooft een mooie zomer te worden bij MAX. Met nieuwe programma’s op tv, heerlijke radioprogramma’s, grote en kleine evenementen, spannende apps en heel veel meer.

Speciale actiepagina

Een zomer vol herhalingen, zoals je wel ziet bij andere omroepen en commerciële zenders? Niet bij MAX. Wij zijn er altijd, speciaal voor u. Want wij weten dat wanneer miljoenen Nederlanders eropuit trekken met het vliegtuig of de auto, al dan niet met caravan erachter, heel veel landgenoten de zomer thuis doorbrengen. En ook voor hen die het fijn vinden om op hun vakantieadres de vertrouwde kanalen op te zoeken, heeft MAX deze zomermaanden een geweldig programma-aanbod. We hebben er zelfs een speciale actiepagina op het internet voor ingericht: op maxiserweerbericht.nl kunt u alles bekijken wat wij deze zomer voor u in petto hebben.

MAX op tv

Laat ik ‘ns een greep doen, om te beginnen uit de tv-programma’s.

Sybrand Niessen en zijn team van deskundigen staan na het WK Voetbal in Groeten van MAX weer klaar voor gedupeerde vakantiegangers en wordt er alles op alles gezet om tot en passende oplossing te komen. Actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en natuurlijk gaat de Mystery guest weer op pad voor de gevreesde accommodatietest.

Voor de serie Wereldse hotels reizen restaurantcriticus Giles Coren en chef-kok Monica Galetti de wereld over en bezoeken de mooiste hotels.

Hét discussieprogramma Hollandse Zaken is ook deze zomer elke donderdag vaste prik.

Deze zomer is het precies 50 jaar geleden dat Jan Janssen als eerste Nederlander de Tour de France op zijn naam schreef. De MAX-documentaire Alles is koers (5 juli) gaat over de mens áchter het wielerfenomeen Jan Janssen.

3 dagen later kunt u tijdens de Opera Sing Along meezingen met onder meer Marco Bakker, Francis Broekhuizen en Leona Philippo. De mooiste operahits passeren de revue!

In het gloednieuwe Eindredactie maken prinses Laurentien van Oranje en Bennie Jolink samen met een televisieteam een volwaardig en uniek televisieprogramma.

In Professors op pad neemt natuurfotograaf prof. mr. Pieter van Vollenhoven u, samen met prof. dr. Joop Schaminée mee op ontdekkingsreis door de prachtige Nederlandse natuur. Dat wordt genieten.

In De Kunstdetective volgen we kunstdetective Arthur Brand tijdens zijn speurtochten naar gestolen kunst.

6 BN’ers fietsen deze zomer voor Tour de Celeb een echte Tour de France-etappe om zo donateurs te werven voor de Nierstichting en onderzoek naar de genezing van nierziekten te versnellen.

We zijn er Bijna!, hét zomerprogramma, is ook dit jaar weer te zien bij MAX! Martine van Os doet vanaf 23 juli verslag van het wel en wee van een groep kampeerders die met eigen caravan of camper genieten van een prachtige reis door het zonnige Italië.

André van Duin presenteert deze zomer het kakelverse programma De Nieuwe Lekkerbek. Kandidaten leggen hun unieke eetsensatie voor aan een vakjury. Ook Janny van der Heijden is van de partij.

In het gloednieuwe Laat mij maar lopen volgen we 7 pelgrims die in 3 weken 500 kilometer afleggen om uiteindelijk in Santiago de Compostela uit te komen. We komen alles te weten over de 4 vrouwen en 3 mannen tussen de 25 en 75, die ieder hun eigen redenen hebben om de prachtige, maar vaak barre en zware tocht te lopen.

In het Skûtsje journaal doet MAX dagelijks verslag van het kampioenschap skûtsjesilen in Friesland.

In Verborgen kustdorpen reist Penelope Keith langs de adembenemende Britse kustlijn en leert alles over lokale ambachten, industrie, kunst en literatuur.

Vanaf 3 september gaat Tijd voor MAX weer op toer en wordt het actualiteitenprogramma met Sybrand Niessen en Martine van Os elke week vanaf een bijzondere locatie in Nederland uitgezonden.

Ook Hallo Nederland gaat op toer. Jeroen Latijnhouwers, Carrie ten Napel en Mascha de Rooij presenteren het nieuwsprogramma van MAX elke week vanaf een andere plek in het land.

Bent u er nog? Je zou bijna ademnood krijgen van zo’n opsomming. U ziet, de televisiemakers van MAX nemen beslist geen zomerreces! En dan zijn we er nog niet…

MAX op de radio

Ook op de radio doet MAX van zich spreken. Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag op NPO Radio 5 Je dag is goed. En ook TinekeShow met Tineke de Nooij en De MAX, het programma van Henkjan Smits en Manuëla Kemp zijn de gehele zomer te beluisteren op deze zender.

Op NPO Radio 1 is MAX er met Astrid de Jong’s Nachtzuster, Nieuwsweekend met Peter de Bie en Mieke van der Weij en De Perstribune gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert ten Brakel.

Liefhebbers van klassieke muziek zitten bij MAX op NPO Radio 4 goed met 4 De Middag, waarin Christiaan Kuyvenhoven en Mieke van der Weij weten de mooiste klassieke muziek laten horen.

Activiteiten

Leden van Omroep MAX kunnen er deze periode ook op uit. Met verschillende MAX-ledendagen door het gehele land is er altijd wel iets leuks te ondernemen. Bekijk voor een overzicht van alle uitjes de agenda.

En met de apps van MAX kunt u waar u ook bent, zich vermaken:

MAX Geheugentrainer App

Met het Mes of Tafel App

De Heel Holland Bakt App

Elke dag kunt u voor interessante en leuke informatie terecht op maxvandaag.nl en uiteraard valt ook in de zomermaanden wekelijks onze programmagids MAX Magazine in de bus.

Heb ik iets te veel gezegd? Het belooft me een MAX-zomertje te worden! Ik kijk ernaar uit! U ook?

Lees ook: MAX is er ook in de zomer. 

Geef een reactie