Duur 00:25
Gepubliceerd op 9 mei 2022

Alles wordt leuker met een podcast van MAX

Alles wordt leuker met een podcast van MAX! Met deze slogan probeert de omroep nóg meer mensen kennis te laten maken met podcasts en te enthousiasmeren om te gaan luisteren. Het aanbod is groot en divers, voor elk wat wils. Aankomende week worden de diverse MAX-podcasts extra in de schijnwerpers gezet met diverse uitingen online, spotjes op televisie en aandacht in MAX Magazine.

Alles wordt (nog) leuker

Jan Slagter en Carrie ten Napel staan centraal in deze campagne. Allebei laten ze zien dat alledaagse activiteiten en werkzaamheden een stuk leuker worden door het luisteren van een podcast. Van stofzuigen, strijken en autorijden tot het maken van een wandeling; alles wordt (nog) leuker met een podcast van MAX. Ze zijn makkelijk te beluisteren, gaan over diverse onderwerpen en zijn bovendien gratis.

Jan Slagter: “Uit eigen onderzoek weten we dat een groot deel van onze achterban erg nieuwsgierig naar podcasts is. Maar met zoveel titels, platforms en apps hou ik het zelf soms ook niet meer bij. Met deze campagne zetten we onze podcasts in het zonnetje én gidsen we onze doelgroep door podcastland.”

Uiteenlopende onderwerpen

MAX is fan van podcasts. Complete series van uiteenlopende podcasts staan online en nieuwe titels zijn in ontwikkeling. Om er een paar te noemen: We hebben ruzie (NPO Radio 5) met Elles de Bruin, Los Vast (NPO Radio 5) met Jan Rietman, Dor Hout (NPO Radio 1) met Mieke van der Weij en De Corte Podcast (NPO Radio 4) met Sander Zwiep. Het complete aanbod is hier te vinden.

Nieuwe podcasts van MAX

Afgelopen weekend maakte MAX-directeur Jan Slagter zijn debuut als podcastmaker. Samen met Cisca Dresselhuys is hij te horen in De geboden van Slagter en Dresselhuys. Wekelijks spreekt het duo met een ex-gereformeerde gast over hoe het geloof hun leven heeft veranderd en nog steeds beïnvloedt. Er zijn nog 2 nieuwe podcast te beluisteren: Vergeten Helden, hier duikt presentator Jörgen Tjon in het leven van een aantal heldhaftige strijders uit de 3 voormalige Nederlandse koloniën. En Tweede Hans: de pensioenpodcast. Hierin gaat presentator Jurgen van de Berg met experts en ervaringsdeskundigen in gesprek over de tijd na ons werkzame leven.

Meer uitleg? Wij geven antwoord op alle podcast-vragen

Alle MAX-podcasts, zijn te beluisteren via de welbekende podcastapps, de apps en sites van de bijbehorende radiozenders én natuurlijk via MAXVandaag.nl/podcast. Luisteraars die meer uitleg willen over podcasts en het beluisteren ervan, kunnen terecht op deze pagina. Daar zijn alle antwoorden op uw podcast-vragen te vinden.

Geef een reactie

Reactie

    PetraBrouwer says:

    Beste Jan en Ciska , wat een ontzettend leuke podcast ! Ik, als van huis uit gereformeerd meisje geniet enorm van de verhalen en zelfs van het Urker Mannenkoor . Wat een feest van herkenning in de verhalen van de gasten ! Super leuk ! Ik heb 1 puntje die ik graag anders zou horen en dat is de beginzin :Start de show , die werd ook gebruikt bij een ander tv programma waar ik bepaald geen fan van was 🙄 dus Jan , als je dat nog kan veranderen ? Ik ben zo’n fan dat ik ook maar lid geworden ben van omroep Max .
    Hartelijke Groet Petra Brouwer