MAX brengt Keukenhof naar u!

Keukenhof, het grootste bloemenpark ter wereld, is er klaar voor. Meer dan 7 miljoen bloembollen zijn geplant en de vele tuinen en paviljoens liggen er prachtig bij. Alleen de bezoekers missen nog. En in verband met het coronavirus komen ze voorlopig ook niet. Om die reden hebben MAX en de directie van Keukenhof besloten de kijker alsnog mee te nemen naar naar het park, om tóch al het moois met iedereen te kunnen delen. Deel 1 van MAX door Keukenhof is te zien op zaterdag 11 april 2020. Het uitzendmoment van het tweede deel wordt later gecommuniceerd. 

Uitzondering

De prachtige verzamelingen tulpen, hyacinten, narcissen, orchideeën, rozen, anjers, irissen, lelies en andere bloemen staan klaar om bezichtigd te worden. Er mag alleen niemand naar binnen… Gelukkig wordt er een uitzondering gemaakt voor de camera’s van MAX. Op deze manier kan iedereen alsnog genieten van al het moois dat Keukenhof te bieden heeft. Door middel van reportages van Jan Slagter en schitterende (drone)beelden, vormgegeven met prachtige muziek, wordt het grootste lentepark ter wereld in beeld gebracht.

Keukenhof komt naar u!

Keukenhofdirecteur Bart Siemerink: “We hebben een prachtig park dat steeds mooier tot bloei komt. Dat gaan we de komende weken via verschillende (online) kanalen laten zien onder het motto ‘Als jij niet naar Keukenhof kunt komen, brengen we Keukenhof naar jou’.”

Deel 1 van MAX door Keukenhof is te zien op zaterdag 11 april om 17.05 uur op NPO 1. Het uitzendmoment van het tweede deel wordt later gecommuniceerd.

Geef een reactie

Reacties (8)

 1. HannyR50 says:

  Wat geweldig dit, nu kunnen heel veel mensen hier van genieten.

 2. Ivonne En Nico says:

  Oh dat lijkt me geweldig,die schitterende bloemenzee.
  Jammer dat we dit jaar niet heen kunnen.

 3. crista says:

  Door meerdere chronische ziektes en ook leeftijd ben ik er nog nooit geweest, maar wel fijn dat we het nu zo kunnen zien.

 4. gmaree says:

  Als de uitzending voorbij is, zou het fijn is als deze via tv of internet beschikbaar is om bijv. in tehuizen en instellingen, of door andere kijkers, te bekijken.

 5. ejvandel says:

  Dat is fantastisch dan kan iedereen zien hoe mooi Gods schepping is. Al die verschillende tulpen, rozen enz. fijn om daar toch van te kunnen genieten. Dank u daar voor.

 6. antje11 says:

  Dit is helemaal geweldig Ben er 1 keer geweest en vond het heel mooi !
  Maar ik heb nou een versleten rug dus kan niet ver lopen .
  En nou via TV Hartelijk dank daarvoor
  Ben en An v D

 7. Berdi says:

  Geweldig idee. ik kijk er naar uit.