Keukenhof

MAX brengt Keukenhof naar u!

Keukenhof, het grootste bloemenpark ter wereld, is er klaar voor. Meer dan 7 miljoen bloembollen zijn geplant en de vele tuinen en paviljoens liggen er prachtig bij. Alleen de bezoekers missen nog. En in verband met het coronavirus komen ze voorlopig ook niet. Om die reden hebben MAX en de directie van Keukenhof besloten de kijker alsnog mee te nemen naar naar het park, om tóch al het moois met iedereen te kunnen delen. Deel 1 van MAX door Keukenhof is te zien op zaterdag 11 april 2020. Het uitzendmoment van het tweede deel wordt later gecommuniceerd. 

Uitzondering

De prachtige verzamelingen tulpen, hyacinten, narcissen, orchideeën, rozen, anjers, irissen, lelies en andere bloemen staan klaar om bezichtigd te worden. Er mag alleen niemand naar binnen… Gelukkig wordt er een uitzondering gemaakt voor de camera’s van MAX. Op deze manier kan iedereen alsnog genieten van al het moois dat Keukenhof te bieden heeft. Door middel van reportages van Jan Slagter en schitterende (drone)beelden, vormgegeven met prachtige muziek, wordt het grootste lentepark ter wereld in beeld gebracht.

Keukenhof komt naar u!

Keukenhofdirecteur Bart Siemerink: “We hebben een prachtig park dat steeds mooier tot bloei komt. Dat gaan we de komende weken via verschillende (online) kanalen laten zien onder het motto ‘Als jij niet naar Keukenhof kunt komen, brengen we Keukenhof naar jou’.”

Deel 1 van MAX door Keukenhof is te zien op zaterdag 11 april om 17.05 uur op NPO 1. Dee; 2 van MAX door Keukenhof is te zien op 25 april 2020 om 17.05 uur op NPO 1. 

Geef een reactie

Reacties (20)

  Sepha says:

  Dat is heel mooi.

  HannyR50 says:

  Wat geweldig dit, nu kunnen heel veel mensen hier van genieten.

  Ivonne En Nico says:

  Oh dat lijkt me geweldig,die schitterende bloemenzee.
  Jammer dat we dit jaar niet heen kunnen.

  crista says:

  Door meerdere chronische ziektes en ook leeftijd ben ik er nog nooit geweest, maar wel fijn dat we het nu zo kunnen zien.

  gmaree says:

  Als de uitzending voorbij is, zou het fijn is als deze via tv of internet beschikbaar is om bijv. in tehuizen en instellingen, of door andere kijkers, te bekijken.

  ejvandel says:

  Dat is fantastisch dan kan iedereen zien hoe mooi Gods schepping is. Al die verschillende tulpen, rozen enz. fijn om daar toch van te kunnen genieten. Dank u daar voor.

  antje11 says:

  Dit is helemaal geweldig Ben er 1 keer geweest en vond het heel mooi !
  Maar ik heb nou een versleten rug dus kan niet ver lopen .
  En nou via TV Hartelijk dank daarvoor
  Ben en An v D

  Berdi says:

  Geweldig idee. ik kijk er naar uit.

  Loesloes says:

  Fantastisch om het in 2 delen uit te zenden. Mag gerust ook herhaald worden op tv. Zal vreemd zijn om het te zien zonder zeer vele toeristen. Ik ken het alleen met heel veel drukte.

  wintre says:

  Al vele jaren heb ik elk jaar een abonnement voor de Keukenhof. Helaas moet ik dit jaar overslaan. Fijn dat ik de bloemenpracht die ik nu moet missen zo toch kan beleven, hoewel het anders zal zijn

  alfred krijtenberg says:

  Daar kijken wij naar uit is erg mooi altijd
  alfred

  Jon van Dijk says:

  Top en bedankt Omroep Max. Een mooi beeld van een mooi park. Respect voor all diegenen die hieraan hebben meegewerkt! Kijk nu al uit naar deel 2. De tuinmannen hebben zo toch nog eer van hun vele werk!

  Anro says:

  Ik als liefhebber ga ieder jaar naar de keukenhof. Nu het gesloten is i.v.m. het coronavirus heb ik echt genoten van de opnames/uitzending van Max vanmiddag. Het gaf een prachtig beeld, net of je er echt ben.
  Dankjewel omroep Max.

  Tamwas says:

  Ik had mij verheugd op een mooi programma, maar helaas wat een slechte opname. Ik weet niet wie dit gefilmd heeft maar dit filmer moet nog leren hoe je dit opneemt en presenteert.

   Ronella says:

   ???????

  Ronella says:

  Wat een genot, dat prachtige wereldberoemde park met mooie muziek en interessante interviews☺. U zult hier heeel veeel mensen een groot plezier mee gedaan hebben. Helaas was ik het tijdstip vergeten, maar gelukkig is het terug te kijken.♥
  Misschien kunt u dit nog een een keer communiceren, daar zult u waarschijnlijk nog een hoop mensen een plezier mee doen.
  Bedankt voor deze prachtige opnamen☺♥

  Keukenhof says:

  U heeft mij veel plezier gedaan met uw wandeling door de Keukenhof, Barbara

  Gerdie Knevel says:

  Het was een prachtige rondgang door de keukenhof .hetis denk ik wel dertig jaar geleden dat ik er geweest was .Max heel erg bedankt .

  Meer says:

  Mijn 88-jarige moeder heeft vanmiddag met haar medebewoners van het verpleeghuis Harg Spaland in Schiedam, waar in deze Corona-tijd geen bezoek mag komen, ENORM genoten van de prachtige beelden uit de Keukenhof. Ze ging er zo in op dat ze na afloop vroeg; “gaan we dan zo weer terug naar huis met de bus?” U heeft er heel veel mensen zo’n plezier mee gedaan!!!
  Wanneer wordt deel 2 uitgezonden?

  MargaM says:

  Het beeld was heel erg mooi. Die bonte verzameling van kleuren. De groepering van hyacinten zo mooi dat ik ze bijna kon reuken. schitterend. Maar…die muziek, verschrikkelijk als je niet van Bach houd. Het verpeste voor mij gewoon het totale plaatje. Dus deed ik de muziek maar af en weer aan als er een gesprekje was. Liever had ik iets van Vivaldi of zo er bij gehoord wat ik ook veel beter erbij vindt passen. al met al dus een dubbel gevoel.
  vriendeljke groet, M.Meijer