Wereldse hotels

Een ultieme ervaring creëren voor hun gasten, daar gaat het de eigenaren en medewerkers van de meest bijzondere hotels van de wereld om. Ze sparen kosten nog moeite om dit tot stand te brengen voor hun gasten.

Restaurantcriticus Giles Coren en chef-kok Monica Galetti volgen mensen die in de meest luxueuze en bijzondere hotels werken. Ze bezoeken het ecologische luxeresort The Brando in Frans-Polynesië, dat werd vernoemd naar acteur Marlon Brando. Daarnaast reizen Giles en Monica naar onder meer vijfsterrenresort Anantara Al Jabal Al Akhdar in Oman. In Grand Resort Bad Ragaz in de Zwitserse Alpen maken ze kennis met het gezondheids- en wellnesstoerisme waar van alles mogelijk is: van chirurgie tot slaaptherapie.

Verder gaan ze naar Ashford Castle in Ierland, een kasteelhotel dat ooit van de familie Guinness was. En in Zuid-Afrika bezoekt het reizende duo The Silo, een exclusief hotel dat zich bevindt bovenop het beroemde Zeitz Museum of Contemporary Art Africa in Kaapstad. Tot slot gaan ze naar Hacienda Vira Vira in Chili, een uniek hotel waar luxe met avontuur gecombineerd wordt.