Hoe zit het? Reageert het lichaam anders op boosterprik dan op reguliere vaccinatie?
Ogenschijnlijk simpele vragen zijn vaak het moeilijkst om te beantwoorden. In de rubriek Hoe zit het? proberen wij elke week…
MeerSpätzle met oesterzwammen en gebakken uien
Spätzle heeft de vorm van pasta, maar is van ei. Door het eimengsel door een vergiet te drukken boven een…
MeerEmina Zorlak: zalmwellington als hoofdgerecht voor kerstavond
Kerst is voor veel mensen doorspekt met tradities. Of het nou familietradities of religieuze tradities zijn, het zijn handelingen, liederen,…
MeerElfstedentocht-winnaar Reinier Paping (90) overleden
Reinier Paping, de winnaar van de beroemde Elfstedentocht van 1963, is overleden na een kort ziekbed. Hij is 90 jaar…
MeerPompoenbastilla van Mounir Toub
Een bastilla, ook wel pastilla genoemd, is typisch voor de Marokkaanse keuken. Het is een een hartige taart gemaakt van…
MeerBinnenkort op vakantie? Hier moet u rekening mee houden
Nu de coronadruk weer toeneemt in Europa, stellen steeds meer landen weer hun eigen regels op wat betreft in- en…
MeerDit zijn de essentiële winkels die openblijven en contactberoepen die door mogen werken
Niet-essentiële winkels zijn sinds 19 december 2021 weer gesloten. De essentiële blijven open. Maar wat zijn essentiële winkels? En hoe…
MeerSpeciale uitzending: Een kaarsje voor Tanja Groen
Op 23 december 2021 zendt MAX de documentaire Een kaarsje voor Tanja Groen uit. De maker van deze documentaire is…
MeerSlechtziend? Met audiodescriptie hoort u wat anderen zien
Wanneer u naar een tv-programma, serie of film kijkt, draagt een combinatie van beeld en geluid bij aan uw kijkervaring….
MeerSpitskool in rode saus met in de oven gegaarde rijst
Spitskool is veelzijdig. U kunt hem koken, wokken, bakken of zoals Sandra in dit gerecht doet, stomen. De rijst wordt…
Meer


