Fermenteren kun je leren
Voedsel lekkerder, langer houdbaar of beter verteerbaar maken met behulp van micro-organismen. Fermenteren lijkt dé trend te worden in de…
MeerZwemtips van Inge de Bruijn
MAX Vandaag heeft speciaal voor ouderen een reeks zwemvideo’s ontwikkeld. In Zwemtips van Inge geeft Olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn…
MeerDe bekkenbodem
De bekkenbodemspieren zorgen ervoor dat onze inwendige organen niet door ons bekken heen zakken. In de loop van ons leven…
MeerZoete perziken van Sarena
Heel Holland Bakt-winnaar Serana Solari maakt in Tijd voor MAX Pesche dolci, zoete perziken. Dit zijn koekjes die lijken op…
Meer100 jaar droge voeten
In de nacht van 13 op 14 januari 1916 vond de Stormvloed plaats boven de Zuiderzee. Dat zorgde voor veel…
Meer39 romans en een verfilming voor Jan Siebelink
Het levensverhaal van Jan Siebelink is donderdagavond 14 januari te zien in Recht van Spreken. De 77-jarige schrijver kijkt samen…
MeerMinder orgaantransplantaties uitgevoerd
Artsen hebben vorig jaar minder organen getransplanteerd dan in 2014. Het aantal transplantaties met organen van overledenen daalde met 4…
MeerZorggeld niet besteed aan zorg
Sinds 2015 is er veel veranderd voor mensen die huishoudelijke zorg krijgen van de gemeente. Veel gemeentes hebben stevig bezuinigd,…
MeerGevulde inktvis van Antoine
Kok Antoine Hermans maakt in Tijd voor MAX gevulde inktvis, caponate en een mousse van artisjok. Caponate is een Siciliaanse…
MeerBuitenlandse Zaken lanceert telefoonnummer voor reizigers
Minister Koenders van Buitenlandse Zaken heeft op dinsdag 12 januari 2016 samen met reisspecialist Floortje Dessing een centraal telefoonnummer voor…
Meer





