Duur 03:32
Gepubliceerd op 6 juli 2019

We zijn er Bijna!: een terugblik om vast in de stemming te komen

Over een kleine 3 weken gaat een gloed nieuw seizoen van We zijn er Bijna! van start. Dit keer gaat de reis naar de Balkan. Om alvast in de stemming te komen, hebben we een aantal leuke fragmenten van de reis van 2018, naar de hak van laars van Italië, voor u achter elkaar gezet. 

Vorig jaar gaat de reis de hak van de laars van Italië. De reis start in Bologna en gaat via Preci naar Puglia, naar Monopoli en uiteindelijk naar Napels. De groep bestaat uit 44 kampeerders die een toch van ruim 4.000 kilometer door het zonnige zuiden van Italië afleggen.

Naar de Balkan

De reis van 2019 gaat naar de Balkan. Met 35 kampeerders trekt Martine van Os 5 weken lang door de groene bergen van de Balkanlanden van camping naar camping. De kampeertocht begint in Zagreb in Kroatië en komt langs Sarajevo en Mostar in Bosnië-Herzegovina. Vervolgens trekt het gezelschap dwars door Montenegro en via Albanië reizen ze langs de Adriatische Kust terug naar Kroatië.

Extra filmpjes op MAX Vandaag

In de komende weken in aanloop naar de eerste uitzending is op onze site te zien hoe Martine zich voorbereid op haar reis, interviewen we 2 van de deelnemers en stellen de reisbegeleiders zich aan u voor. Gedurende de reis verschijnt er elke week op de site een artikel met achtergrondinformatie over de reis en een extra filmpje.

We zijn er Bijna! is te zien vanaf 22 juli 2019 om 21.15 uur op NPO 1. 

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer