We zijn er Bijna! op MAX Vandaag

Het MAX-programma We zijn er Bijna! is terug in de zomer van 2016. Dit jaar gaat de reis naar Portugal. Presentatrice Martine van Os reist mee met de groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Op MAX Vandaag is de reis online te volgen.

Bestemming Portugal

Met hun eigen caravan of camper reizen de Nederlandse toeristen in groepsverband langs verschillende hoogtepunten. Ze reizen via San Sebastian in Baskenland langs onder andere Santiago de Compostella naar het meest zuidwestelijke puntje van Europa in Portugal. Onderweg genieten de kampeerders natuurlijk van heerlijke tapas en smakelijke port.

Volg de reizigers

Op MAX Vandaag kunt u vanaf 4 juli 2016 meereizen door Spanje en Portugal op een informatieve kaart. Hier plaatsen we extra video’s van de reis en geven we aanvullende informatie over de (culturele) hoogtepunten. Wat moet u beslist zien? En wat niet? Op MAX Vandaag kunt u op de interactieve kaart de reis volgen. Hier vindt u ook extra informatie en fragmenten over de bezienswaardigheden die de groep bezoekt!

We zijn er Bijna! is vanaf 4 juli 2016 5 weken te zien op NPO 1.

Geef een reactie

Reacties (4)

  kramer_aaht@hotmail.com says:

  Ikzelf vind dit een heel leuk programma om naar te kijken!

  Jammer dat er bij de redactie vergeten is bij te zetten hoe laat het uitgezonden wordt.
  Ik zet het altijd in mijn agenda, anders vergeet ik het, en kijk ik weer ergens anders naar

   MAX Vandaag says:

   Helaas kan het tijdstip nog even niet erbij in uw agenda, het is op dit moment namelijk nog niet bekend wat het uitzendtijdstip is. We houden u via onze website op de hoogte.

  Bert van Tol says:

  Het is een schitterende route om zelf volgend jaar eens te rijden met mijn camper.
  Gaat U na de uitzendingen de route publiceren ?
  Dat zou de voorbereiding voor onze reis in 2017 een stuk makkelijker maken.
  Ik hoor graag van U
  vr.gr.

   MAX Vandaag says:

   Beste Bert van Tol,
   Wat een goed vooruitzicht! Op de pagina https://www.maxvandaag.nl/max-programmas/we-zijn-er-bijna/ houden wij de route bij en uiteindelijk is hier dus de gehele route terug te vinden. Inclusief extra video’s en aanvullende informatie over de (culturele) hoogtepunten. Van de campings zelf mogen wij helaas geen namen communiceren. Dit in verband met oneerlijke concurrentie met andere campings in dezelfde regio.