we zijn er bijna

We zijn er Bijna! door zonder ANWB

De ANWB heeft besloten om de medewerking aan het programma We zijn er Bijna! van Omroep MAX te beëindigen. MAX kijkt terug op een mooie samenwerking van 7 jaar waarin we hebben kunnen genieten van alle reizen die de deelnemers van We zijn er Bijna! hebben gemaakt.

Reizen per caravan of camper

In het programma We zijn er Bijna! reist de kijker mee met een groep Nederlandse toeristen die per caravan of camper een rondreis maken. Het programma is sinds 2011 bij MAX te zien. De reizen gingen naar Corsica en Sardinië, Spanje, Roemenië en Bulgarije, Zuid-Italië en Sicilië, Griekenland, Spanje en Portugal en in 2017 door Ierland.

Voortzetten

MAX gaat op zoek naar een alternatief om het programma met een andere partner in 2018 voort te zetten.

Geef een antwoord

Reacties (3)

 1. jacorie1 says:

  Hopelijk dat We zijn er bijna eens bij de club aankloppen om mee te gaan. Wij gaan dit jaar met een groep naar Montenegro en doen erg veel voor de ouderen. We hebben een hele mooie tour gemaakt en vertrekke op 19 mei vanuit Hechlingen. Kennismakingsweekend is van 4 tm. 6 mei op Eurocamping Vesse in Vessem. Misschien iets voor We zijn er Bijna??

 2. Mikey says:

  Hallo,

  Het is nu 30 mei 2018, en ik vroeg mij eigen af, of er al een partner gevonden is om het programma voort te zetten? zo ja, wanneer horen wij er dan iets van.

  Er is al een hele lange radio stilte omtrent het mooie programma ‘We zijn er bijna’ ……….

  Met vriendelijke groeten,

  Mike .

  1. MAX Vandaag says:

   Beste Mikey, bedankt voor uw reactie en fijn dat u uitziet naar een nieuw seizoen van We zijn er Bijna! Dat seizoen komt er zeker en er is inderdaad een nieuwe partij gevonden. Welke dat is wordt binnenkort bekend gemaakt, dus nog heel even geduld. 🙂