Keukenhof

Nieuwe beelden in MAX door Keukenhof deel 2

Keukenhof, het grootste bloemenpark ter wereld, is helemaal klaar. Meer dan 7 miljoen bloembollen zijn geplant en de vele tuinen en paviljoens liggen er prachtig bij. Alleen de bezoekers missen nog. En in verband met het coronavirus komen ze voorlopig ook niet. Om die reden hebben MAX en de directie van Keukenhof besloten de kijker mee te nemen naar Keukenhof, om tóch al het moois met iedereen te kunnen delen. Na de prachtige beelden in deel 1 volgen nieuwe beelden in het tweede deel van MAX door Keukenhof. 

Andere bloemen in bloei

Onlangs kon er worden genoten van het eerste deel van MAX door Keukenhof. Inmiddels zijn we een paar weken verder en staan ook andere bloemen in bloei. Een tweede bezoek kan dan ook niet uitblijven.

Prachtige beelden

Keukenhof is klaar, staat in bloei en is beeldschoon. De prachtige verzamelingen tulpen, hyacinten, narcissen, orchideeën, rozen, anjers, irissen, lelies en andere bloemen staan klaar om bezichtigd te worden. Er mag alleen niemand naar binnen… Gelukkig wordt er een uitzondering gemaakt voor de camera’s van MAX.

Al het moois van Keukenhof

Op deze manier kan iedereen toch genieten van al het moois dat Keukenhof te bieden heeft. Door middel van korte interviews door Jan Slagter en schitterende (drone)beelden, vormgegeven met prachtige muziek, wordt het grootste lentepark ter wereld in beeld gebracht.

Deel 2 van MAX door Keukenhof is te zien op zaterdag 25 april 2020 om 17.05 uur op NPO 1.

Geef een reactie