hhb

HHB-nieuws: dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt en de eerste sfeerbeelden

De 10 kandidaten die strijden om de titel Beste Thuisbakker 2020-2021 zijn bekend! Op de website van Heel Holland Bakt  en op de Instagrampagina worden Chun, Daniel, Elizabeth, Ellen, Eric, Jenny, Rianne, Roelof, Sabine en Thijs geïntrodueerd. Het 8e seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 27 december om 20.25 uur op NPO 1.

Dot zijn de bakkers

De HHB-tent is 2 keer zo groot, de bakkers zijn 3 keer zo enthousiast, Janny en Robèrt proeven 4 keer zoveel en André is gewoon André; steun en toeverlaat voor de thuisbakkers. En die thuisbakkers zijn nu bekend! Chun, Daniel, Elizabeth, Ellen, Eric, Jenny, Rianne, Roelof, Sabine en Thijs gaan de strijd aan met elkaar en proberen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven te imponeren met hun bakkunsten.

Eerste beelden

Maar voordat de eerste aflevering van start gaat, maken eerst André, Janny en Robèrt zich klaar voor de kerst. Bekijk hieronder in de eerste sfeerbeelden hoe het eraan toegaat.

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Vanaf 27 december terug op tv

Heel Holland Bakt is vanaf op zondag 27 december terug bij MAX om 20.25 uur op NPO 1. En hoe! De enige afvalwedstrijd waar je van aankomt start vlak voor het nieuwe jaar met een lading kersverse thuisbakkers in dé HHB-tent. Bakkers klaar? Bakken maar!

Geef een reactie