doorbakken

Doorbakken terug bij MAX met André van Duin

Vanaf dinsdag 29 december 2020 start er een gloednieuw seizoen van Doorbakken, waarin presentator André van Duin wekelijks de Heel Holland Bakt-aflevering van zondag bespreekt. Iedere week is de afgevallen thuisbakker te gast en 5 verschillende thuisbakkers uit het hele land staan wekelijks te springen om hun bakkunsten aan André te laten proeven.

Terugblikken

In dit seizoen van Doorbakken wordt vanuit een knusse studio-bakkerij op humoristische wijze teruggekeken naar de spannendste en mooiste gebeurtenissen uit de Heel Holland Bakt-tent.

Janny en Robèrt

Daarnaast neem Janny van der Heijden André wekelijks mee op pad voor een educatief uitje, met als thema een baksel of voorwerp uit de tent. De thuisbakker die voorgaande aflevering is afgevallen kan iedere week rekenen op een mini-masterclass van Robèrt van Beckhoven, waarin zij samen gaan bakken en bespreken wat minder goed ging of wat beter had gekund. Daarnaast wordt de kijker getrakteerd op unieke, niet eerder vertoonde beelden uit Heel Holland Bakt.

André van Duin kan in elk geval niet wachten. “Ik heb er zin in om dit seizoen van Doorbakken met Janny, Robèrt en de bakkers verder te gaan waar we op de zondagen gebleven waren. We gaan door.. bakken!”

Doorbakken is vanaf  29 december 2020 om 22.25 uur te zien op NPO 1. Vanaf 6 januari verandert de uitzendtijd- en dag naar woensdag, 21.15 uur op NPO 1. 

Geef een reactie