Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt seizoen 8 van start!

Het achtste seizoen van Heel Holland Bakt gaat zondag 27 december 2020 van start. 10 kandidaten strijden ook dit jaar weer om de titel Beste Thuisbakker 2020-2021. En er is meer dit jaar. Zo kunt u aftellen met de Heel Holland Bakt-Aftelkalender en zijn er interactieve videorecepten. Natuurlijk is de presentatie in vertrouwde handen bij André van Duin en wordt hij bijgestaan door juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. 

Coronaproof

De HHB-tent is 2 keer zo groot, de bakkers zijn 3 keer zo enthousiast, Janny en Robèrt proeven  4 keer zoveel en André.. is gewoon André; steun en toeverlaat voor de thuisbakkers. En die thuisbakkers zijn: Chun, Daniel, Elizabeth, Ellen, Eric, Jenny, Rianne, Roelof, Sabine en Thijs gaan de strijd aan met elkaar en proberen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven te imponeren met hun bakkunsten.

Aftelkalender

Dit jaar iets nieuws: de Aftelkalender. In elk aftelvakje is extra, niet eerder vertoond Heel Holland Bakt-materiaal te vinden: van bloopers en sneak previews van komende uitzendingen tot een lesje aardrijkskunde van Robèrt! En er zitten ook exclusieve HHB-prijzen verstopt. Wie meespeelt, maakt kans op de nieuwe HHBroodzakjes, HHBakschorten, Heel Holland Bakt-bakboeken en nog veel meer.

Interactieve videorecepten van Robèrt

Nog iets nieuws dit jaar: de interactieve videorecepten van Robèrt van Beckhoven. Hiermee kan elke thuisbakker van Nederland op cursus bij Robèrt, en dat gewoon vanuit huis. In de interactieve videospeler laat Robèrt van Beckhoven u stap voor stap zien hoe u de technische opdracht uit Heel Holland Bakt maakt, maar dan aangepast op de manier waarop u bakt. Zo kunnen gebruikers zelf beslissen of ze basisingrediënten zelf maken of kant-en-klaar gebruiken. Ook is scrollen en vegen met vieze vingers verleden tijd, want vanaf nu is het mogelijk om te navigeren door de video. Zo is het nóg makkelijker om bepaalde stappen te herhalen, en in sommige video’s is het zelfs mogelijk om het camerastandpunt te kiezen, om extra goed te kunnen zien hoe Robèrt het voordoet.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is te zien vanaf zondag 27 december 2020 wekelijks te zien om 20.25 uur op NPO 1.  

(Foto: MAX/E. Boer)

Geef een reactie