Heel Holland Bakt

Nieuw seizoen Heel Holland Bakt op 27 december 2020 van start

Goed nieuws voor alle bakliefhebbers, want het achtste seizoen van Heel Holland Bakt gaat op zondag 27 december 2020 van start. De startdatum is lange tijd geheim gebleven, maar Janny van der Heijden mocht het donderdag 19 november bekend maken. Dat deed zij op de sociale mediakanalen van Heel Holland Bakt.

2 keer zo groot, 3 keer zo enthousiast en 4 keer zoveel

De HHB-tent is 2 keer zo groot, de bakkers zijn 3 keer zo enthousiast, Janny en Robèrt proeven 4 keer zoveel en André.. is gewoon André; steun en toeverlaat voor de thuisbakkers.

De Heel Holland Bakt tent

In de agenda van Robèrt

Gisteren lichtte Robèrt een tipje van de sluier op via de sociale media van Heel Holland Bakt. In dit filmpje is te zien dat hij de eerste HHB-aflevering in zijn agenda zet. Het zorgde voor veel enthousiaste reacties van bakkermakkers die niet meer kunnen wachten tot het kersverse seizoen gaat beginnen. Vanaf vandaag kan iedereen de startdatum noteren! Heel Holland Bakt begint op zondagavond 27 december bij MAX op NPO 1.

Neem een kijkje op de site van Heel Holland Bakt. Daar vindt u recepten, baksels, bakgemakjes, achtergrondartikelen en daar worden ook als eerste de kandidaten voorgesteld.

Geef een antwoord