MAX Vandaag

Dit kookt MAX Vandaag met Emina Zorlak ook in De MAX!

Op MAX Vandaag vindt u onder de noemer Dit kookt MAX Vandaag wekelijks een makkelijk en verassend lekker recept van Emina Zorlak. Vanaf 21 oktober 2020 wordt dit recept ook wekelijks in het MAX-radioprogramma De MAX! besproken. 

Recepten in De MAX!

In De MAX! bellen presentatoren Manuëla Kemp en Henkjan Smits elke woensdag met Emina om te praten over haar nieuwe recept. Welke ingrediënten heeft u ervoor nodig? Welk keukengerei is handig om bij de hand te hebben? En wat zijn de aandachtspunten waardoor het gerecht gewoonweg niet kan mislukken? Emina vertelt het u allemaal. Op 21 oktober 2020 bespreekt zij met Henkjan en Manuëla hoe u een gemakkelijk een zeer voedzame Mexicaanse bonenschotel maakt. U hoort Emina tussen 18.00 en 20.00 uur in De MAX! op NPO Radio 5.

Dit kookt MAX Vandaag

Elke woensdag verschijnt er op MAX Vandaag een nieuwe recept van Emina Zorlak. Deze blinken uit in eenvoud, waardoor iedereen ze in principe binnen het half uur op tafel kan zetten. Bovendien heeft u er maar 1 pan voor nodig, want het zijn allemaal eenpansgerechten. Dat is niet alleen makkelijk tijdens het bereiden, maar scheelt natuurlijk ook afwas. Inmiddels heeft Emina Zorlak al een aantal van deze gerechten gekookt op MAX Vandaag. De recepten vindt u terug op de pagina van Dit kookt MAX Vandaag. 

Dit kookt MAX Vandaag in De MAX!, elke woensdag zolang de reeks loopt tussen 18.00 en 20.00 uur op NPO Radio 5. Elke woensdag om 07.00 vindt u het recept dat die avond besproken gaat worden op MAX Vandaag.

Geef een reactie