Word

Digitips over mogelijkheden in Word

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Deze keer over de vele extra mogelijkheden van het tekstverwerkingsprogramma Word.

Afbeeldingen gebruiken in Word (2016)

In Word kunt u niet alleen afbeeldingen plaatsen bij uw teksten, het programma bevat ook allerlei mogelijkheden de afbeeldingen te bewerken. Van het verbeteren van het beeld tot het verkleinen en het toevoegen van effecten. Hoe u dat doet leggen wij u stap voor stap uit.

Wijzigingen accepteren of weigeren in Word

In Word is het mogelijk om bij te houden welke aanpassingen u doorvoert in een tekst. Handig voor uzelf, maar ook bijvoorbeeld als u de tekst wilt doorsturen. De ontvanger kan dan precies zien welke aanpassingen er zijn gemaakt en die accepteren of weigeren.

In Word tekst omzetten naar tabel

Er zijn in de verschillende versies van Word mogelijkheden om overzichten en lijstjes te maken. Dat heeft u misschien al wel eens geprobeerd met spaties en tabs, maar vaak lukt dat niet zoals u dat wilt. Er zijn speciale opties in Word om een tabel te maken en ook om al bestaande teksten in een tabel te zetten.

Meer Digitips

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over berichten intrekken op WhatsApp, uw gegevens bij MijnOverheid,en het vergroten van de letters op uw beeldscherm? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een antwoord