Tijd voor MAX

André van Duin, Claudia de Breij en Dione de Graaff te gast in de Tijd voor MAX Oudejaarsshow

Op vrijdag 31 december sluiten Martine van Os en Sybrand Niessen het jaar af met de Tijd voor MAX Oudejaarsshow. Met gasten als André van Duin, Claudia de Breij en Dione de Graaff bespreken zij het afgelopen jaar én wordt er vooruitgeblikt naar 2022!

André, Claudia en Dione

Zoals elk jaar is er op 31 december een speciale Tijd voor MAX Oudejaarsshow met Martine van Os en Sybrand Niessen. In de feestelijk versierde studio ontvangen zij dit jaar André van Duin, Robèrt van Beckhoven, Janny van der Heijden, Claudia de Breij en Dione de Graaff. Er wordt teruggekeken op het voorbije jaar en alvast vooruitgeblikt op de plannen voor 2022.

Hoogte- en dieptepunten

Tijdens de feestelijke uitzending passeren alle hoogte-, dieptepunten en bijzondere gebeurtenissen uit het afgelopen jaar de revue. Zo spreken Martine en Sybrand met Dione de spraakmakende momenten van het afgelopen sportjaar; van Max Verstappen en Mathieu van der Poel tot Annemiek van Vleuten. En Robèrt van Beckhoven verhoogt de sfeer met zelfgemaakte Nieuwjaarskoeken. Een spectaculair optreden mag natuurlijk niet ontbreken. Op het podium staan André van Duin en Claudia de Breij, voor een uniek duet.

De Tijd voor MAX Oudejaarsshow is te zien op vrijdag 31 december 2021 om 17.10 uur op NPO 1. 

Geef een antwoord